MI-a venit la 12 ani jumate pe 30 august, chiar anul acesta am ''sarbatorit'' 6 ani de menstruatie.Gand am spus ''am sarbatorit''am glumit insa mi-am amintit ziua.Eram singura nu prea stiam multe despre asta, m-am speriat am sunat-o pe verisoara mea cu 2 ani mai mica decat mine, ea nu prea stia nici ea dar pana la urma am rezolvat noi, prima data mi-am pus vata pentru ca nu stiam cum sa folosesc un absorbant. A trecut si momentul ala neplacut.Stai linistita, eu te inteleg ca ai plans dar o sa vezi mai tarziu ca te obisnuiesti si nu ti se va mai parea asa greu cand iti vine menstruatia.
Presupun ca ti-a venit de curand.De ce sa plangi?! Perioada pubertatii, perfect normal!
aveam 14 ani si eram la tara.Eu am ras.
pa, pa.
Mi-a venit la 10 ani. Unde mi-a venit? In chilotei, am ramas speriata, am crezut ca am sange prea mult.
Si eu am crezut la fel
Mi-a venit la 12 ani si 1 luna adica acum 5 luni
Era intr-o duminika si stateam in pat pentru ca nu ma simteam bine deloc. Apoi am mers la baie si am vazut o pata rosie pe chilot si am chemat-o pe mama.Am fost putin speriata dar nu am plans.NICI tu nu trebuie sa iti faci griji, e ceva normal, asta demonstreaza ca esti mai matura.Matura din punct de vedere fizic ca naa, nu toata lumea se dezvolta si la creier. Succes si ai grija de tine:*
Mi-a venit la 11 ani si 3 luni, iar pe 14 am sarbatorit 2 ani de la marele eveniment. Eram.acasa cred, ma dusesem la baie si am observat o pata, dar aveam chilotei verzi si nu stiam ce era pana mi-am dat seama si nu stiam cum sa-i zic maica-mii.
La 12 ani, am venit acasa de la scoala, m-am dus la baie, dupa ce m-am ridicat, am vazut ceva rosu pe hartie, si i-am zis mamei
Mi-a luat niste bratari ca si cadou
nu trebuie sa plangi, e ceva normal, adica... e cam nasol, mai ales ca iti vine exact atunci cand nu vrei, la mare, de revelion etc dar este ceva normal
Aveam 11 ani si 6 luni si daca nu ma-nsel mi-a venit pe data de 27 iunie (acum 1 an si 2 luni) si mi-a venit noaptea. Mi se derulasera in vis toate discutiile cu mama si prietenele despre ciclu (a fost ca o avertizare cred subconstientul lucreaza din greu ) si dimineata cand m-am trezit am vazut pata rosie. Am spus: "De ce acum?!" si ma rugam sa imi treaca repede
Mie mi-a venit pe la 10 ani cu cateva luni inainte sa fac 11.Am venit acasa si m-am uitat in chilotei cand vad era rosu in fata ochilorA fost ceva de genu:NAAA de ce acum?
Oricum asta nu e motiv de plans chiar daca eu am plans 30 de minute bine asta s-a intamplat acum 3-4 ani dela sunt obisnuita.Nu trebuie plans dintarsta ojk nici sa te bucuri nu e ff bine ca na asa e! Uite de ex eu acum is la ciclu si na ce are? Nu te speria e ceva normal nu ti se intampla nimic numa ca trebuie sa ai un pic mai multa grija de tine in acea perioada atata tot! Nu e mare scofalaInseamna ca esti mai mare si mai matura(matura bine dezvolata adica)Verisoarei mele care e cu 4 ani mai mare ca mine i-a venit la 9 ani! Ea era fericita ca e domnisoara se plimba prin casa cu margelele maicasii si cu papucii ei cu tocuri si zice sunt domnisoara!
Mie mi-a venit anul` asta vara si in cantitate mica, eram destul de informata despre asta si eram acasa ...cu mama... o fost normal. Dupa cateva minute am avut o usoara durere de cap si ma dureau sanii un pic dar e ceva normal. Da' dc ai plans by3nkwtssa? (ne cheama la fel ) te-ai speriat? erai singura? Fundita? :X pupici :*
La 11 si 7, 8 luni
eram pe scara afara, era vara si ma jucam cu 2 masinutze
nu am plans dar m. a luat cu ameteala pentru ca era mult sange pe chilotei si pe scara pentru ca eram in fustita
La 11 ani. Dimineata cand m-am trezit si ma pregateam sa ma duc la scoala si am observat ca am patat cearsafu.Bine m-am speriat un pic chiar daca stiam ca o sa m se intample, am folosit vata ca habar nu aveam cum sa folosesc absorbantul si gata
mie mi-a venit la scoala si eram cu colegi aveam niste pantaloni foarte rosi si stateam pe scari si toti baieti au inceput sa rada si a venit unu la mine si face: vezi ca te-ai patat si am sunat acasa la mama sa vina dupa mine eram patata pana la genunchi a da mi-a venit la 12 ani adica acum 3 ani... lasa ca iti trece la 40-50 nu stiu exact ai rabdare ca trec repede ani
Heii mie mi-a venit pe la 10 am fost la bunica m-am trezit am vazut patul plin de sange m-am speriat si am sculta pe bunica...mia povestit mai multe... si m-am mai linistit
Funtissa?
La aproape 13 ani.Destul de jenant.Eram cu directoarea scolii si cu parintii mei pe drum spre Brosteni.
La 11 ani. la bunici.eu eram fericita ca imi venise pentru ca atunci ma vedeam si eu mai mare. in fine. fundita?:S
Mi-a venit la 12 ani. Am venit de la școală am mers la toaletă și am abservat ceva roșu pe chiloței.
Am sunat-o pe mami și mi-a explicat cum să pun un absorbant
Aveam 11 ani si 9 luni cand mi-a venit. Eram acasa si cand m-am dus la baie am observat o pata pe chilotei. Mam speriat si nu stiam ce sa ii spun mamei. Ce naspa a fost
Pe la 12 ani
Cu o zi inainte de Revelion pe 29 decembrie
Veneam acasa de la o prietena si am intrat in baie chilotu imi era deja tot rosu. I-am zis lu mami si sorma s-a dus dupa tampoane la magazin. A venit fratele meu si o intrebat ce se-ntampla iar mami a zis ca nimic.
Mia venit vreo 3 zile dar nu am vrut sa afle fratele meu si tati ca mi-a venit dar tot au aflat :@
anonim_4396 întreabă:
XAndreeaAndreeaX întreabă:
Julyly2089 întreabă: