| by3nkwtssa a întrebat:

La cati ani v-a venit menstruatia si unde.imi povestiti putin acel moment? eu am planshee heecrying

28 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

MI-a venit la 12 ani jumate pe 30 august, chiar anul acesta am ''sarbatorit'' 6 ani de menstruatie.Gand am spus ''am sarbatorit''am glumit insa mi-am amintit ziua.Eram singura nu prea stiam multe despre asta, m-am speriat am sunat-o pe verisoara mea cu 2 ani mai mica decat mine, ea nu prea stia nici ea dar pana la urma am rezolvat noi, prima data mi-am pus vata pentru ca nu stiam cum sa folosesc un absorbant. A trecut si momentul ala neplacut.Stai linistita, eu te inteleg ca ai plans dar o sa vezi mai tarziu ca te obisnuiesti si nu ti se va mai parea asa greu cand iti vine menstruatia.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Presupun ca ti-a venit de curand.De ce sa plangi?! Perioada pubertatii, perfect normal!
aveam 14 ani si eram la tara.Eu am ras.hee hee

pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Mi-a venit la 10 ani. Unde mi-a venit? In chilotei, am ramas speriata, am crezut ca am sange prea mult.

| pitikaaa a răspuns:

Mi-a venit la 12 ani si 1 luna adica acum 5 lunibatting eyelashes
Era intr-o duminika si stateam in pat pentru ca nu ma simteam bine deloc. Apoi am mers la baie si am vazut o pata rosie pe chilot si am chemat-o pe mama.Am fost putin speriata dar nu am plansoh go on.NICI tu nu trebuie sa iti faci griji, e ceva normal, asta demonstreaza ca esti mai matura.Matura din punct de vedere fizic ca naa, nu toata lumea se dezvolta si la creierlaughing. Succes si ai grija de tine:*

| fataaaa a răspuns (pentru pitikaaa):

Doamne si mie mi-a venit tot la un an si o luna acum mult timp

| marrr a răspuns:

Mi-a venit la 11 ani si 3 luni, iar pe 14 am sarbatorit 2 ani de la marele evenimentlaughing. Eram.acasa cred, ma dusesem la baie si am observat o pata, dar aveam chilotei verzi si nu stiam ce eralaughing pana mi-am dat seama si nu stiam cum sa-i zic maica-mii.

| Marynna a răspuns:

La 12 ani, am venit acasa de la scoala, m-am dus la baie, dupa ce m-am ridicat, am vazut ceva rosu pe hartie, si i-am zis mameibig grin

Mi-a luat niste bratari ca si cadoulaughing

nu trebuie sa plangi, e ceva normal, adica... e cam nasol, mai ales ca iti vine exact atunci cand nu vrei, la mare, de revelion etc dar este ceva normalwinking

| cerculetezburatoare a răspuns:

Aveam 11 ani si 6 luni si daca nu ma-nsel mi-a venit pe data de 27 iunie (acum 1 an si 2 luni) si mi-a venit noaptea. Mi se derulasera in vis toate discutiile cu mama si prietenele despre ciclu (a fost ca o avertizare cred thinking subconstientul lucreaza din greu laughing) si dimineata cand m-am trezit am vazut pata rosie. Am spus: "De ce acum?!" si ma rugam sa imi treaca repede happy

| Deea_7266 a răspuns:

Mie mi-a venit pe la 10 ani cu cateva luni inainte sa fac 11.Am venit acasa si m-am uitat in chilotei cand vad era rosu in fata ochilorlaughingA fost ceva de genu:NAAA de ce acum?laughing

Oricum asta nu e motiv de plans chiar daca eu am plans 30 de minute bine asta s-a intamplat acum 3-4 ani dela sunt obisnuita.Nu trebuie plans dintarsta ojk nici sa te bucuri nu e ff bine ca na asa e! Uite de ex eu acum is la ciclu si na ce are? Nu te speria e ceva normal nu ti se intampla nimic numa ca trebuie sa ai un pic mai multa grija de tine in acea perioada atata tot! Nu e mare scofalahappyInseamna ca esti mai mare si mai matura(matura bine dezvolata adica)Verisoarei mele care e cu 4 ani mai mare ca mine i-a venit la 9 ani! Ea era fericita ca e domnisoara se plimba prin casa cu margelele maicasii si cu papucii ei cu tocuri si zice sunt domnisoara!

| Zuzzy05 a răspuns:

Mie mi-a venit anul` asta vara si in cantitate mica, eram destul de informata despre asta si eram acasa ...cu mamalaughing... o fost normal. Dupa cateva minute am avut o usoara durere de cap si ma dureau sanii un pic dar e ceva normal. Da' dc ai plans sad by3nkwtssa? (ne cheama la fel big grin) te-ai speriat? erai singura? Fundita? :X pupici :*

| 202 a răspuns:

La 11 si 7, 8 luni
eram pe scara afara, era vara si ma jucam cu 2 masinutze blushing

nu am plans dar m. a luat cu ameteala pentru ca era mult sange pe chilotei si pe scara pentru ca eram in fustita

| by3nkwtssa explică:

Dau fundita...cryingnumai ziceti-mi

| Gaabi32 a răspuns:

La 11 ani. Dimineata cand m-am trezit si ma pregateam sa ma duc la scoala si am observat ca am patat cearsafu.Bine m-am speriat un pic chiar daca stiam ca o sa m se intample, am folosit vata ca habar nu aveam cum sa folosesc absorbantul si gatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad mie mi-a venit la scoala si eram cu colegi aveam niste pantaloni foarte rosi si stateam pe scari si toti baieti au inceput sa rada si a venit unu la mine si face: vezi ca te-ai patatlaughinglaughing si am sunat acasa la mama sa vina dupa mine eram patata pana la genunchirolling on the floor a da mi-a venit la 12 ani adica acum 3 ani...laughing lasa ca iti trece la 40-50 nu stiu exactrolling on the floor ai rabdare ca trec repede anirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani...eram acasa cu mama si eu m-am dus la baie si vad o pata pe chiloteibatting eyelashes Nu trebuie sa plangi... E ceva normal! Te pop love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani fara 2 luniilaughingcrying a fost nashol ...si eu am plans un pic ceva normalltongue nu va speriati nu-i nimic grav...pup

| AlexandraPrincess a răspuns:

La 13 ani fara 2 luni....adica 12 ani si 10 luni. :3 happy

| HurremSultan a răspuns:

Heii mie mi-a venit pe la 10 am fost la bunica m-am trezit am vazut patul plin de sange m-am speriat si am sculta pe bunica...mia povestit mai multe... si m-am mai linistit

Funtissa?happy

| alejinxique a răspuns:

Pe la 10 ani. nu stiu in clasa a 3a creed

| SweetCherry a răspuns:

Mie mi-a venit la 12 ani jumatate dupa ce am venit de la antrenament.

| SaraIsVeryBeautiful a răspuns:

La aproape 13 ani.Destul de jenant.Eram cu directoarea scolii si cu parintii mei pe drum spre Brosteni.

| Fluturashhh a răspuns:

La 11 ani. la bunici.eu eram fericita ca imi venise pentru ca atunci ma vedeam si eu mai mare.happy in fine. fundita?:Sbig grin

| Ana0127 a răspuns:

Mi-a venit la 12 ani. Am venit de la școală am mers la toaletă și am abservat ceva roșu pe chiloței.
Am sunat-o pe mami și mi-a explicat cum să pun un absorbant

| icecream a răspuns:

Aveam 11 ani si 9 luni cand mi-a venit. Eram acasa si cand m-am dus la baie am observat o pata pe chilotei. Mam speriat si nu stiam ce sa ii spun mamei. Ce naspa a fostcrying

| Deea ♥ a răspuns:

Pe la 12 ani
Cu o zi inainte de Revelion pe 29 decembrie
Veneam acasa de la o prietena si am intrat in baie chilotu imi era deja tot rosu. I-am zis lu mami si sorma s-a dus dupa tampoane la magazin. A venit fratele meu si o intrebat ce se-ntampla iar mami a zis ca nimic.
Mia venit vreo 3 zile dar nu am vrut sa afle fratele meu si tati ca mi-a venit dar tot au aflat :@

| NaRciSsSsaaaa a răspuns:

La 12 ani si 3 lunilaughing

| andreea_5159 a răspuns:

La 11 ani

Întrebări similare