)) mai incearca :3
Nu se poate, haide mai, eram sigura ca asta e
Bine bine nu mai fi trista. Modific raspunsul special sa te inveselesti tu
Nici macar friptura nu se compara cu o musca frageda :3
Cine te-mpusca prietene?
Cred ca te gandesti la Molusca stiu molustele sunt bune de mancat mai ales in Franta si Italia.
Ee moluste se mananca si aici...cunosc consumatori de melci de livada, de caracatita, scoici sau sepie. Nu mai e nimic ciudat nici in Romania. A, si raspunsul este gresit, evident.
Stiam ca e gresit dar am vrut sa fiu original.
Evident
Corect! Am mancat o multime de muste si tot mi-e foame :/
Normal ca e o intrebare grea, dar cum tu esti perspicace, ai ghicit. Ma inveseleste veselia ta.
Si pe mine a ta
Musc (oapt)Faimoasa Teorie a Relativitii enunat de Albert Einstein este compus de fapt din dou teorii. Teoria sa special despre relativitate, publicat n anul 1905 n periodicul The Electrodynamics of Moving Bodies i teoria sa general despre relativitate, publicat n anul 1916 sub titlul de Fundamentele Generale ale Teoriei Relativitii. Einstein a cutat s neleag i s explice situaiile n care fizica pe principii newtoniene era inutil n ncercarea de a nelege fenomenul relativitii. Teoria lui Einstein a dus la schimbri revoluionare n conceptele omeneti despre timp, spaiu i gravitaie.Conceptul de baz prezent n aceste dou teorii este acela c timpul i distanele unui eveniment oarecare msurate de doi obsevatori distinci au, n general, valori diferite, dar se supun ntotdeauna acelorai legi fizice. Teoria relativitii se mai bazeaz pe dou mari postulate, primul susine c viteza luminii este constant pentru toi observatorii, iar al doilea susine c observatorii care se mic la viteze constante se supun acelorai legi fizice. Urmnd aceast logic, Einstein a teoretizat c timpul se schimb conform vitezei unui anume obiect fa de punctul su de observaie. Cercettorii au testat ulterior teoria prin experimente, demonstrnd spre exemplu c un ceas atomic ticie mai ncet atunci cand circul cu viteze mari dect n lipsa oricrei micri. Esena teoriei lui Albert Einstein este c att spaiul, ct i timpul sunt concepte mai degrab relative dect absolute. Materia i energia sunt echivalente una alteia, i o singur particul de materie poate fi transformat ntr-o cantitate imens de energie. Cum teoria relativitii funcioneaz doar n lipsa unui cmp gravitaional, Einstein s-a strduit timp de 11 ani s introduc factorul gravitaional n ecuaia sa pentru a descoperi n cele din urm cum teoria relativitii poate funciona i n aceste condiii.
:o nu am nicio idee ce tot spui acolo
TrOlLeR întreabă:
Gandăr întreabă:
Radu_M-v_1999 întreabă:
Julyly2089 întreabă: