anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce cuvant ma gandesc? Incepe cu M si se termina in USCA.Indiciu: Mi-e foame big grin

22 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Musaca

| KamaSutra a răspuns:

E o intrebare asa de dificila, mi-a luat atata timp sa-mi dau seamaMartipan?big grin

| anonim_4396 explică (pentru KamaSutra):

rolling on the floor)) mai incearca :3

| KamaSutra a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se poate, haide mai, eram sigura ca asta ecrying

| anonim_4396 explică (pentru KamaSutra):

Bine bine nu mai fi trista. Modific raspunsul special sa te inveselesti tu happy

| raMLesS a răspuns:

Hm... cascaval? Sau. daca nu e cascaval e friptura.

| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

Nici macar friptura nu se compara cu o musca frageda :3

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ma-mpusca

| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

Cine te-mpusca prietene?

| syd2 a răspuns:

Cred ca te gandesti la Molusca stiu molustele sunt bune de mancat mai ales in Franta si Italia.

| anonim_4396 explică (pentru syd2):

Ee moluste se mananca si aici...cunosc consumatori de melci de livada, de caracatita, scoici sau sepie. Nu mai e nimic ciudat nici in Romania. A, si raspunsul este gresit, evident.

| syd2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiam ca e gresit dar am vrut sa fiu original.

| anonim_4396 explică (pentru syd2):

Evidentwinking

| VibeTrix a răspuns:

Musca laughing)

| anonim_4396 explică (pentru VibeTrix):

Corect! Am mancat o multime de muste si tot mi-e foame :/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monica Musca?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pe aproapewinking

| CristinaSNC a răspuns:

Cred ca "musca", nu sunt sigura... e o intrebare grea laughing

| anonim_4396 explică (pentru CristinaSNC):

Normal ca e o intrebare grea, dar cum tu esti perspicace, ai ghicit. Ma inveseleste veselia ta.

| CristinaSNC a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pe mine a ta laughing

| Jakoban a răspuns:

Musc (oapt)Faimoasa Teorie a Relativitii enunat de Albert Einstein este compus de fapt din dou teorii. Teoria sa special despre relativitate, publicat n anul 1905 n periodicul The Electrodynamics of Moving Bodies i teoria sa general despre relativitate, publicat n anul 1916 sub titlul de Fundamentele Generale ale Teoriei Relativitii. Einstein a cutat s neleag i s explice situaiile n care fizica pe principii newtoniene era inutil n ncercarea de a nelege fenomenul relativitii. Teoria lui Einstein a dus la schimbri revoluionare n conceptele omeneti despre timp, spaiu i gravitaie.Conceptul de baz prezent n aceste dou teorii este acela c timpul i distanele unui eveniment oarecare msurate de doi obsevatori distinci au, n general, valori diferite, dar se supun ntotdeauna acelorai legi fizice. Teoria relativitii se mai bazeaz pe dou mari postulate, primul susine c viteza luminii este constant pentru toi observatorii, iar al doilea susine c observatorii care se mic la viteze constante se supun acelorai legi fizice. Urmnd aceast logic, Einstein a teoretizat c timpul se schimb conform vitezei unui anume obiect fa de punctul su de observaie. Cercettorii au testat ulterior teoria prin experimente, demonstrnd spre exemplu c un ceas atomic ticie mai ncet atunci cand circul cu viteze mari dect n lipsa oricrei micri. Esena teoriei lui Albert Einstein este c att spaiul, ct i timpul sunt concepte mai degrab relative dect absolute. Materia i energia sunt echivalente una alteia, i o singur particul de materie poate fi transformat ntr-o cantitate imens de energie. Cum teoria relativitii funcioneaz doar n lipsa unui cmp gravitaional, Einstein s-a strduit timp de 11 ani s introduc factorul gravitaional n ecuaia sa pentru a descoperi n cele din urm cum teoria relativitii poate funciona i n aceste condiii.

| anonim_4396 explică (pentru Jakoban):

:o nu am nicio idee ce tot spui acolo

Întrebări similare