Vai de capul meu! Daca nici romana nu ne foloseste la nimic, atunci ce sa zic de ...latina sau greaca?
La acesta intrebare ai nota 1 (unu) de la mine!
Du-te şi freacă menta! -.- Mă gândesc. Dacă tu faci parte din generaţia care urmează, deja pot pune pe pomelnic numele ţării noastre.
Ca să nu ajungi o analfabetă care nu ştie să lege 2 propoziţii ţi care să aibă şi sens, la asta foloseşte româna
Gramatică. Și tot ce ține de limba română. Dacă ești prea inaptă să o înveți, mori.
Daca ai vrut sa pari amuzanta, n-a functionat.
Intr-adevar, nici mie nu-mi place matematica, da' tot o s-o folosesti candva.Ma rog, nu stiu cand o sa ma intrebe la magazin teoria lu' Pitagora...Insa romana o folosesti oriunde.In vorbire, in scris, etc.
Daca ai vrut sa primesti raspunsuri amuzante mai asteapta vreo' 9 ani, pentru ca toti cei de la T/A, chiar daca nu pare, vorbesc romana mai corect decat profa ta de romana.
Ipotenuza la patrat= cateta1 la patrat + cateta2 la patrat.
Trebuie sa ma duc la magazin, sa vad daca ma intreaba.
Acum trebuie sa-i explici si ce e aia cateta si ipotenuza s-au termenul " la pătrat "
Cateta:scandura aia mai scurta din trinughiu' ala cu un patrat in colt.
Ipotenuza:sina de tren care nu are triunghiuri in colturi.
"La patrat":numarul ala cu un doi micut sus, in dreapta, ca valenta la chimie.
Ma-ta, tact-o.
Tu esti rasputinxxx?
Amandoi aveti aceleasi poze de profil de c"cat.
Da, stiu ca e teorema. Dar raspunsul e de pe vremea prin care invatam la mate si pe caiet scria mare "teorie" la algebra, nu stiu ce lectie.
Ce ai scris tu n-are nici un sens.
Ma-ta a prins-o pe mama cand facea sex cu tata? Ce-i asa anormal in chestia asta, in afara de faptul ca pe mama ta o freaca cand fac sex mama si tata? Daca acasa duce lipsa, e problema ei.Vezi poate o ajuti tu.
Faci mișto de noi? sau chiar habar nu ai pe ce planeta traiesti? cine draq esti bai lulă?
Eu sunt cineva care uraste ora de romana!
Nici eu nu stiu. Dar profa` noastra de romana ne sperie adica ne intreaba daca am facut tema si unii spun nu si ea spune : stai jos, 2!. Si nici eu nu inteleg adica stiu sa vorbesc romana de la 2 ani.si daca stim ce e predicatul, pronumele etc. ce meserie am putea face din asta?mi se par mai folositoare engleza.
Si uni useri se mira ca TPU devine din ce in ce mai pustiu...pai uite si motivul.Niste copii ce fac trolling de 2 bani-.-(un exemplu foarte bun, esti tu!). Macar romana s-o stii si tu, ca in fond, e limba tari tale, sau sa ghicesc ca nici tara ta nu sti care e? Si daca raspunsul e nu, sa te luminez ca e Romania-_-.Si pe bune, daca te asteptai la raspunsuri amuzante, mai asteapta 473 de ani si poate faci rost de unul.Ca sa primesti raspunsuri amuzante trebuie ca si intrebarea ta sa fie amuzanta, si e mai mult idioata decat amuzanta.Si daca nu iti place asa mult romana... e clar ca romanii sau dus de rapa! Explica-mi si mie cum sa nu iti placa limba tari tale, limba ta materna, aceea limba care e specifica, tari tale, Romania. E o limba minunata si foarte frumoasa chiar daca nu esti roman.Asa ca fie inveti si tu limba romana fie iti schimbi nationalitatea fiindca nu meriti sa fi roman.
Julyly2089 întreabă: