anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce ne foloseste romana? Eu nu am idee. Voi?

Răspuns Câştigător
| GhostStar a răspuns:

Romana=limba care nu are in mod oficial caracterele: tz, sh, k, d. c, oke

| Elianna a răspuns (pentru GhostStar):

Bravo! Ai nota 10 de la mine pentru acest raspuns!

23 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Macar limba tari in care traiesti s-o stii.

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns (pentru Musique):

Nu poate sa fie o singura limba in toata lgumea?

| Musique a răspuns (pentru չﻨгﻪรէﻨĸ):

Nu mai se poate.

| MâţulMov a răspuns:

Nu stiu, nu pot sa dorm noaptea fiindca ma gandesc la asta straight face

| ???? a răspuns:

Ca sa stii sa scrii pe internet tu inapto

| MyObsession a răspuns:

Tu esti idioata?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Vai de capul meu! Daca nici romana nu ne foloseste la nimic, atunci ce sa zic de ...latina sau greaca?
La acesta intrebare ai nota 1 (unu) de la mine!

| DudaYeah a răspuns:

Du-te şi freacă menta! -.- Mă gândesc. Dacă tu faci parte din generaţia care urmează, deja pot pune pe pomelnic numele ţării noastre.

| Downfall a răspuns:

Ca să nu ajungi o analfabetă care nu ştie să lege 2 propoziţii ţi care să aibă şi sens, la asta foloseşte româna

| Cristianne a răspuns:

Gramatică. Și tot ce ține de limba română. Dacă ești prea inaptă să o înveți, mori.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Daca ai vrut sa pari amuzanta, n-a functionat.
Intr-adevar, nici mie nu-mi place matematica, da' tot o s-o folosesti candva.Ma rog, nu stiu cand o sa ma intrebe la magazin teoria lu' Pitagora...Insa romana o folosesti oriunde.In vorbire, in scris, etc.
Daca ai vrut sa primesti raspunsuri amuzante mai asteapta vreo' 9 ani, pentru ca toti cei de la T/A, chiar daca nu pare, vorbesc romana mai corect decat profa ta de romana.

Ipotenuza la patrat= cateta1 la patrat + cateta2 la patrat.
Trebuie sa ma duc la magazin, sa vad daca ma intreaba.

| Foxie2 a răspuns (pentru TotEuBaiiIsBack):

Acum trebuie sa-i explici si ce e aia cateta si ipotenuza s-au termenul " la pătrat "

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru Foxie2):

Cateta:scandura aia mai scurta din trinughiu' ala cu un patrat in colt.
Ipotenuza:sina de tren care nu are triunghiuri in colturi.
"La patrat":numarul ala cu un doi micut sus, in dreapta, ca valenta la chimie.

Ma-ta, tact-o.
Tu esti rasputinxxx?
Amandoi aveti aceleasi poze de profil de c"cat.
Da, stiu ca e teorema. Dar raspunsul e de pe vremea prin care invatam la mate si pe caiet scria mare "teorie" la algebra, nu stiu ce lectie.

Ce ai scris tu n-are nici un sens.
Ma-ta a prins-o pe mama cand facea sex cu tata? Ce-i asa anormal in chestia asta, in afara de faptul ca pe mama ta o freaca cand fac sex mama si tata? Daca acasa duce lipsa, e problema ei.Vezi poate o ajuti tu.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Faci mișto de noi? sau chiar habar nu ai pe ce planeta traiesti? cine draq esti bai lulă?

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Eu sunt cineva care uraste ora de romana!

| Nanami利 a răspuns:

Nici eu nu stiu. Dar profa` noastra de romana ne sperie adica ne intreaba daca am facut tema si unii spun nu si ea spune : stai jos, 2!laughing. Si nici eu nu inteleg adica stiu sa vorbesc romana de la 2 ani.si daca stim ce e predicatul, pronumele etc. ce meserie am putea face din asta?confusedmi se par mai folositoare englezatongue.

| wendy434 a răspuns:

Si uni useri se mira ca TPU devine din ce in ce mai pustiu...pai uite si motivul.Niste copii ce fac trolling de 2 bani-.-(un exemplu foarte bun, esti tu!). Macar romana s-o stii si tu, ca in fond, e limba tari tale, sau sa ghicesc ca nici tara ta nu sti care e? Si daca raspunsul e nu, sa te luminez ca e Romania-_-.Si pe bune, daca te asteptai la raspunsuri amuzante, mai asteapta 473 de ani si poate faci rost de unul.Ca sa primesti raspunsuri amuzante trebuie ca si intrebarea ta sa fie amuzanta, si e mai mult idioata decat amuzanta.Si daca nu iti place asa mult romana... e clar ca romanii sau dus de rapa! Explica-mi si mie cum sa nu iti placa limba tari tale, limba ta materna, aceea limba care e specifica, tari tale, Romania. E o limba minunata si foarte frumoasa chiar daca nu esti roman.Asa ca fie inveti si tu limba romana fie iti schimbi nationalitatea fiindca nu meriti sa fi roman.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-mi la ce te ajută pe tine manelele.

Întrebări similare