Deoarece. pentru ca. fiindca. sau totusi. dar. se poate si din cauza ca. pentru ca. intelegi?
Am inteles tot poti sa te faci profesor la cat de bine explicit
Explici*
Mă îndoiesc că ai fi la mai mult de clasa a VI-a.Ți s-a părut ție îndeajuns de teribiloasă această așa -zisă problemă, ca să ne dai peste cap cu ingeniozitatea ei.
De aceea nu cred că e un veritabil test de logică și de inteligență.
Poate reușești să ne impresionezi cu niște chestii mai subtile, mai deștepte.
Precum, de exemplu: O cărămidă cîntărește un kilogram jumătate.Cît cîntăresc două cărămizi?
Sănătate!
Nu am pus intrebarea ca sa fie "un veritabil test de logica si de inteligenta". Am vrut doar sa vad ce ar raspunde oamenii la ceea ce am scris eu. Si o alta chestie, nu sunt in clasa a VI, ba chiar sunt in al doilea an de liceu, trebuie sa fiu in primul an dar directoare m-a transferat in anul 2. Totusi multumesc pentru raspuns si pentru idee(presupun ca faza cu,caramida era o idee). Scuze pentru greselile de exprimare si eventual de scriere, limba romana nu e limba mea materna, deci nu sunt prea buna la vorbit, pronuntie, exprimare.
Pentru ca impuscatura de cutit l-a aruncat in pivnita barcii de langa coltul casei rotunde!
Pentru ca impuscatura de cutit a rupt sfoara de care era atarnata victima si ea era asa de grea caci a cazut din pivnita barci
Pentru ca era fata-n spate cu biserica langa niste pietre de lemn la un gard pietros batut in cuie.
Pentru ca ploua ca sa nu ninga ca sa nu fie soare. Si asa a murit victima. Sfarsit.
Julyly2089 întreabă: