0 kg Deoarece Ionut joaca volei cu 2 palete, si tu ai intrebat cat cantareste asfaltul. Deci daca ne luam dupa legea lui arhimede, va fi a la patrat ori cantarimea lui Ionut + lungimea sa ca sa stim cat cantareste + asfaltul marginii impuscaturii. Si daca facem cu piramida lu pitagora, ne da 0, deoarece ori ce plus intr-o propozitie respirativa cu subiect de complement in matematica, adunat cu * la patrat o sa fie 0, in cazul lui Ionut in care cutitul este impuscatura paletelor a 6 cai frumosi.
Intelegi?
He2. St+I+U. *chemestry jokes*
Ăăăămm? Ce?
Sunt de acord cu tine.
Toată lumea mă susține azi. o.o
Mă duc să fac o cerere pentru președenție.
*mulțuuu*
Hehe. Stiu.
Potasiu.
Dar Furcu chiar e sexy... -10 puncte. Ai un 9 pe azi.
... am luat 9 la mate?
Da, poti sa salti de fericire.
IUII, NU POT SĂ CRED CĂ AM LUAT 9 LA MATE.
T-te cinstesc cu o bere. O apă plată cu lămâie? Un set nou de creioane, mrr. ( )
Vreau creioanele.
*m-am tampit*
Saracul pamant, cara si umbra ta. Cum a zis si Musique, oxigenul nu e pentru toti.
Serioz iti spun ca asfaltul are mai multe kilograme decat Ionut, care e spanzurat de la impuscatura.
Am venit aicishea ca sa vedem aicishea cum a fost sinucis de otravire prin impuscarea, ca arma s-a folosit gaura de la poponeata, cand i-a dat o basina i-a zburat mucii lui Ionut de s-a a ascuns si asfaltul de asa iz parfumat, daca si voleiul si-a luat aletele si a plecat acasa? Nesimtire mare pe Ionut asta
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: