Aah,deci chestia cu apocalipsa era pe bune?Ma simt asa de...internetexplorer...
Senzational, doamnelor si domnilor, eu, Dan Diaconescu, am asistat la slujba de inmormantare a autoproclamatului rege al tiganilor, Cioaba.
Inregistrarea video-cand voi deschide OTV-ul din Italia.
Doua ciocolati calde consecutive.
Ma simt atat de plin de viata la apocalipsa asta!
Pai am fugit de politie cu furia mov http://saintsrow.wikia.com/......s_N-Forcer
Mi-am sapat o groapa cu adancimea de 10m in pamant, in ea am bagat un urias sicriu de titan umplut cu provizii de hrana, bauturi alcoolice, apa, trusa medicala, un generator de energie solara artificiala, plante(pentru a avea aer) si tehnologie moderna de ultima generatie si desigur. M-am bagat in el, am stat acolo timp de 5 ani, desi imi era teribil de frica sa ies la suprafata totusi am facut-o intr-un final, am cutreierat intreg pamantul dar nu am gasit nicio vietate, apoi a aparut ea(ultima fata de pe pamant), stateam trist pe o roca gigantica, a venit la mine, a fost superextaziata ca a intalnit pe cineva dupa atata timp, a incercat sa faca conversatie cu mine, dar eu nu am putut sa cred ca e reala, credeam ca mintea imi joaca feste, ea a plecat, m-am gandit serios si am inceput sa vad ca e chiar reala, dar totusi ea fugi-se de mine, iar din neatentie cred ca a cazut intr-un rau de lava.
The end?
Pai sunt in vacanta la bunica, care tocmai azi a taiat porcul
Cu alte cuvinte, am mancat sorici
Bere,sampanie,tuica,lichior,palinca ruseasca,fufe,tuica,fufe,bere,sampanie,fufe, sampanie, fufe iar bere, iar fufe si sampanie si cantam
"Tedy are pentru tine, fufe, tarfe nu virgine! "
Am băut cu soacra și am jumulit porcu.
Apropo, îmi place profilul tău, este cu adevărat foarte original...
Credeam ca am murit in somn pana cand am aflat ca mai e o luna pana inceme scoala