1. Habar n-am.
2. Habar n-am.
3. Habar n-am.
4. Habar n-am.
5. Habar n-am.
6. Habar n-am.
7. Habar n-am.
8. Habar n-am.
9. Habar n-am.
10.Habar n-am.
Am raspuns pentru 9. Pentru ca nu multi sunt atat de vrednici incat sa dea click pe link, daca ar pune linkul, asa am inteles.
Buna, La multi ani!
1. Pentru a avea si mai multi utilizatori ai google-ului.
2.Pentru ca nu toti stim engleza asa ca te poti insira din dictionarul online chair daca nu traduce in totaitate perfect.
3.Pentru ca unii sunt pur si simplu mai grei de cap, nu ar trebui sa folosim google la orice, ar trebui sa ne imbogatim cunostintele din alte parti cum ar fi uitatul la un documentar sau cititul unei carti, Google nu explica la fel de bine ca o carte.
4. Dintr'un simplu motiv: vor sa para mai inteligenti asa ca apeleaza chair si la ''furtul'' de intrebari sau raspunsuri de pe google, decat s-a dat copy and paste de undeva unde chiar nu ai inteles ce ai scris la intrebarea respectiva, mai bine recunosti ca nu sti sa raspunszi.
5.Pentru ca unii chiar nu se pot abtine sa nu se dea destepti, chiar daca raspunsul nu le apartine.
6.Pentru ca dorinta de a fi in centrul atentiei este la moda.
7.Aceasta intrebare chiar ar trebui loata in serios de politica site'ului si ar trebui sa o punem in aplicatie.( bv tie si enigmei pentru idee).
8.hmmm...pentru ca, cred ca aici poate isi pot gasi raspunsuri mai bune decat pe google.
9.Cum am mai spus doresc sa para inteligenti dar nu pe propria raspundere.
10.Pentru ca astazi pe profesori nu-i mai interezeaza daca ai dat copy and paste si gata tema, pe ei ii doare decat sa vada ca ai scris ceva nu si daca ai inteles ceea ce ai scris:re:indiferenta!
11. Dupa mine nu este atat de mare si tare, dar daca nu ar fi el eu nu as sti de TPU deci nu am nimic impotriva lui, dar cred ca e mai bine sa nu ajute macar in acest punct de vedere.
Nu am dat search.
Am sa-ti raspund doar la prima intrebare: Google isi face reclama peste tot pentru ca vrea sa ramina nr. 1 in mintea internautilor. Google este un brand si un brand trebuie sa stie cum sa ramina in top pe piata, daca vrea sa supravietuiasca.
Pentru resturile intrebarilor cred ca, de fapt, nu vrei un raspuns. Totusi, sint convinsa ca daca te-ai chinui putin ai gasi pe Google si tehnici pentru interviu, asa cum gasesti orice altceva; fiind o sursa de informare ne poate face mai destepti, chiar si cu un singur raspuns... Google este o chestie desteapta in sine, am vazut un documentar despre cum s-a "nascut". Drept dovada ca unii s-au imbogatit de pe urma sa.
1. Google are adverts pe situri pentru reclame la anumite lucruri, nu la browser-ul lor
2. Google translate e mai mult pentru cuvinte, nu texte foarte lugni, propozitii scurte
3.Pentru ca nu avem rabdarea sa citim si sa invatam tot
4.Pentru ca dau un simplu search, si ce vede mai interesant da copy paste si a rezolvat problema ...sau nu
5.Pentru ca nu sunt in stare sa dea un raspuns de la ei
6.Ca sa se afle in treaba, sa posteze (degeaba )
7.Pentru ca raspunsurile lor nu sunt luate in considerare, ca raspunsuri autentice
8.Pai, poate vor parerea altora, si pe google sunt lucruri prea stientifice sau nu inteleg raspunsul, sau nu gasesc ce vor, de exemplu am citit o intrebare "De ce nu va place Miley Cyrus?" Pe google gasesti asta?
9.Ca sa para interesanti, sa creasca in "popularitate" sau sa zica lumea ca sunt destepti.
10.Pentru ca tu atunci cand copiezi o informatie dupa o anumita pagina, la bibliografie nu pui "Google ", spui sursa (adica pagina)
11. Te ajuta la examene cu informatii despre anumite lucruri care le gasesti si in carte (formule de matematica, exemple de verbe, etc etc ) si interviurile de angajare, sunt pagini unde poti depune C. V si te angajeaza daca au nevoie de tine.
Nu o sa gasesc raspunsul la niciuna din intrebarile astea pe google, dar poate reusesc sa raspund din capul meu
1. eu nu am vazut nicio reclama la google pe TPU, poate te referi la aia de la "Anunturi GOOGLE". asta e asa si nu se poate schimba, ca sa se stie cine ofera serviciul. oricum, in caz ca chiar este si nu mi-am dat eu seama, asta se intampla deoarece nu are pe ce sa cheltuie banii
2. ca e mai rapid si mai usor decat sa traducem noi + daca persoana oricum mai stie ceva engleza, o sa-si corecteze singura greselile
3. pentru ca nu vrem sa-l folosim pentru a deveni mai destepti. de cele mai multe ori, il folosim ca sa intram mai repede pe hi5 sau TPU
4. din cauza lenei sau memoriei proaste (au uitat pe moment ce-i aia google). uita-te la mine: pot gasi pe google raspunsurile si singur, dar cand am nevoie de ajutor scriu intrebarea pe TPU, ca doara e mai simplu si imi raspund altii cu experienta la sigur
5. ca sa se faca si ei remarcati ca au raspuns si ei la o intrebare de gandire
6. din acelasi motiv ca si la 5
7. asta e o idee, hai sa-i trimitem ralucai un mesaj in aceasta vedere
8. ca sa fie siguri ca vor si gasi un raspuns bun si ca sa vada si parerile personale ale unora
9. ca sa pacaleasca fraierii si sa se dea mari ca "vai de stiu ei"
10. in bibliografia scolara se baga doar carti pe care nu le-am citi daca nu s-ar afla acolo, in timp ce google il "citim" zilnic, asa ca "dragii nostri guvernanti" nu vad rostul
11. de orgolios si malefic ce e
Si eu le fac din dovleacu' meu, e mai distractiv asa!
1)Ca asa vrea muschiu' lui
2)Pentru ca noi vrem sa-i testam de fapt pe cei cu teme la engleza, sa vedem daca isi dau seama ca nu e corecta traducerea sau copiaza ca prostii...
3)Google e foarte egoist, si vrea sa preia conducerea lumii cu toate cunostiintele lui.
4)Pt ca se satura Google de ei, ulciorul nu merge de doua ori la apa...
5)Pentru ca, ei de fapt sunt Google, asa ca isi cauta parerea in ei si o posteaza
6)Pai... DA' IA CAUTA SI TU PE GOOGLE!
7)Cum am zis, Google e egoist si vrea sa fie doar el expertul.
8)De cate ori sa va mai zic, Google e malefic si egoist si nu vrea sa dea raspunsul...
9)Deoarece sunt aliatii lui Google... el ii lasa pe ei sa formuleze ca si cum ar fi creat mintea lor asta, iar Google se alege cu aliati pentru a cucerii lumea...
10)Deoarece Google e mai presus de atat, draga!
11)Pentru ca daca eu as avea o slujba, nu as putea sa mai fac parte din armata cuceritoare si distrugatoare a lui Google...MARE PIERDERE...
1.nu isi face google reclama tu ii faci:p
2. din obisnuinta as putea zice dar cateodata traduce corect
3.pentru ca nu retinem raspunsurile si depinde ce fel de raspunsuri cauti
4.pentru ca nu tot timpul un rasp la o intrebare citita pe net ne ajuta si in viata reala
5.se cred 'mai cu mot'
6.ca sa au ce sa raspunda
7.pentru ca siteul asta se numeste TPU
8.probabil aici gasesc rapunsuri mai adecvate si tot odata si unele pareri personale ale utilizatorilor
9.ca sa para mai interesanti
10.probabil se va introduce in viit.
11. te ajuta intr-un fel(cu sfaturi, cu site-uri dedicate celor care isi cauta de lucru)
Bună.
1. Mulți nu știu unde să caute.
2. Este o traducere liberă (o informație minimă).
3. Google este o sursă virtuală de informație, nu poate înlocui o carte reală.
4. Este mai ușor să ne uităm în grădina altuia, nu în a noastră.
5. Posibil să împartă aceeași părere și nu cunosc sensul personal.
6. Din dorința de a răspunde, nu și obligatoriu punctele și fundița.
7. Nu s-a făcut o campanie de promovare, poate pe viitor posibil și expert Google.
8. Vor mai multe păreri, în direct, virtual.
9. Nu cunosc drepturile de autor și dacă se poate copia, de ce nu?
10. La întocmirea unui referat se dă și adrese de www, (îți spun din propria experiență).
11. Google este limitat, omul este dator să citească, să aprofundeze, să promoveze, etc.
O seară plăcută.
Pa, pa.
Negasind raspuns la intrebarile astea pe Google, nu stiu sa raspund la ele! Ce, asta inseamna ca sunt limitata? Bine ca stiu cine e Google asta!
Dar vreau sa pun si eu o intrebare, poti s-o consideri a XII-a, pentru aniversarea de anul viitor:
De ce mai mergem la scoala, daca tot ne face Google experti?
Sal'tare!
1. Nu toti de pe TPU folosesc Gugal. Eu folosesc Yahoo. Deci am 1-0.
2. Recomandam Gugal Transleit tocmai pentru ca nu traduce corect. In felul asta, ciumpalacii vor lua 3. Ah, ce-mi place!
3. Uite ca la intrebarea asta Gugal nu cred ca are raspuns.
4. Cei care rezolva totul cu Gugal nu prea isi pun intrebari. Daca au ce sa manance/fumeze/bea, e ok.
5. Pentru ca ei oricum ar fi dat aceleasi raspunsuri numai ca, fiindu-le lene sa scrie, au considerat ca e mai simplu sa dea un copy/paste.
6. N-am inteles intrebarea. Ma duc sa caut pe Gugal. Pardon, Iahu.
7. Sunt unii experti pentru care si titlul asta e prea mare.
8. Pt ca Gugal nu da sfaturi in amour iar "Din Dragoste" s-a dus pe garla.
9. Pai vrei sa bata la ochi ca au copiat?
10. Are prea multe pagini. Ca tot veni vorba, eu am trecut, la sfarsitul mai multor referate, Gugal si Uichipedia ca surse. Nu ma intreba ce-au zis profii.
11. Pt ca in acest fel somajul ar fi 0. Toata lumea avand ceva de lucru, n-ar mai avea timp de stat pe TPU si implicit, de cautat raspunsuri pe Gugal. Deci Gugal ar falimenta. Crezi ca Gugal e atat de prost incat sa se autodistruga?
Acum intrebarea mea: de ce ai folosit semnul intrebarii la doar 7 din cele 11 enunturi?
@raluca.TPU.ro-acelasi lucru spunea si Hep hap aici, in aceasta postare:
http://www.TPU.ro/......ai-adesea/
Insa pe langa faptul ca wikipedia te poate induce in eroare cu anumite informatii, cel mai grav ramane tot google, deoarece sunt enorm de multe spamuri, iar multi le iau de bune.Acolo este intr-adevar problema grava.Si cand ma gandesc ca multi dintre cei ce raspund aici se inspira din google... :))
Julyly2089 întreabă: