Palpitant ar fi sa arunce cu mirele, ar scapa de el din prima zi, dar nu stiu daca vrea.
De, aşa de ce nu ar arunca cineva pe mireasă? Ar fi şi mai palpitant. Baftă!
Normal! Cel mai palpitant ar fi cu...cutitul.In loc de cine se casatoreste urmatorul, cine moare urmatorul
Pai nu...Cu cutitul te poate injunghia.Cu farfuria te poti lovi in cap.Si scaunul si mai si.Deci daca s-ar arunc cu altceva fara sa te lovesti, bineinteles. Dar ar fi mai palpitant.
Daca se va arunca cu astfel de obiecte (mai ales cutit!) nu cred ca se va inghesui nimeni sa le prinda, chiar cu riscul sa ramana fete batrane! S-apoi, ce legatura simbolica sa aiba aceste obiecte banale cu nunta? Se poate arunca cu ele in oricare ocazie, nu trebuie sa fie neaparat nunta! Pe cand buchetul...este unic! Doar la acea nunta!
Cred ca in cazul asta nu s-ar mai ingramadi fetele sa prinda resprectivul obiect
Ba da, cu farfuriile si scaunele dupa mire, cand acesta incearca sa fuga cu darul
Pentru distractie ar putea inventa si un joc la care mireasa, mirele si papucul sa fie aruncati nu furati ca deja este prea banal!
sa vezi mireasa ca arunca cu cutitul dupa aia p`acolo sau cu scunul) ) as muri de ras Mda ar fi comic si palpitant, dar tot buchetul ramane baza
Da, buna idee! Eu as arunca direct cu mire. De ce sa ma mai chinui 2-3 ani pana la divort?
P. S. de obicei mai intai tastez raspunsul, iar apoi citesc postarile altora, ca sa nu fiu influientata. Ce surpriza am avut, cand am vazut, ca si Roby67 a avut idee asemanatoare cu a mea. Se pare, ca in multe situatii gandim la fel. Foarte tare!
ellaella întreabă:
DaciaRomania întreabă: