anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La voi cum a fost cand v-a a dus barza? tata a refuzat-o de cateva ori pe motiv ca a gresit barza comanda "fugi cocoana d'aici ca nu asta am comandat eu, adica eu comand un copil si; mneata ce mi-ai adus, respectam deontologia profesionala sau nu? " asa de suparat era tata ca vroia sa-i faca belele berzei dar l-a linistit mama "mai omule. asteapta sa-l nasc ca poate s-o mai indrepta, mai stiu si eu?" Si uite asa a trebuit tata sa se urce in masina si taie-o cu mama la spital ca trebuia sa ma nasca,in masina s-a urcat si o sora de-a mamei, o zdrahoanca de femeie. Zis si facut,ajunsa pe masa de nastere mama tipa cat putea de durere saraca " A dracu tu de barza cu itineraru tau cu tot si cu cine ti-a dat comanda, nu pot sa nasc si nu pot ",toata lumea cu ochii beliti intre cracii lu' mama,ca de, se nastea dracu! Daca a vazut sora lui mama ca nu poate a zis, "ia da-te fa jos ca-ti arat eu cum se naste " si cum se pune matusi'mea pe masa odata a facut hei rup! si basti cu mine pe fereastra spitalului dincoolo de strada unde era un restaurant, aterizai in frapiera unui musteriu,ala cand m-a vazut s-a uitat asa gales la mine si a zis "piei drace " dupa care s-a auzit un poc de la inima, infarct dracesc. Voi ati avut necazuri la nastere sau ati avut pista libera pentru aterizare?

33 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Eu am fost asa de cuminte ca nici nu am vrut sa plang si doctorul mi-a dat doua peste fundcrying si abia atunci am scos si eu 2 gemete. Nenorocitul de doctor mi-a dat nota 8, mare rusinecrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Oana92):

Mama lui.dar si tatzii lui de medic ~XC, cum sa dea el doua la poponet ~x(? numai eu am voie asa cevahee heehee hee

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughingsingurul barbat care a avut voie sa dea in mine...