| Raul a întrebat:

LEGILE VIETII
"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)
"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea Futuipastelemasiidecheie)
"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)
"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceeasi ora". (Legea isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot)
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)
"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"

Ati observat gradul de adevar din aceste afirmati? adevarate...afirmatii adevarate

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-ai citit pe Murfy serios de tot...

| Clutsky a răspuns:

Frumos si adevarathappy
mi-ai amuzat seara!

| cotzobel a răspuns:

Cat adevar, mai ales in acea afirmatie cu punctualitatea: mi s. a intamplat si mie sa intarzii, 5 min din cauza traficului, si toti mi.au batut obrazul. iar cand ajungeam devreme, chiar ca nu era nimeni sa vada laughing

| mariutza a răspuns:

Da chiar este adevarat... fain fain imi plac big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca le crezi raul.doar daca le crezi. daca nu ...sunt inexistente sau neadevarate.

| elyssa20 a răspuns:

Super tare si foarte adevarat.ai reusit sa imi mai descretesti fruntea, kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legea „să-mi bag piciorul" mi s-a aplicat mie acum câteva zile. Am aruncat un mp3 player vechi, de vreo 4 ani, pe motiv că era uzat moral, zgâriat, ș. a., ca apoi, după 2 zile, să-mi aduc aminte că aveam niște fișiere în el care îmi trebuiau urgent. Apăi ăsta da ghinion...

| Kandy a răspuns:

Adevarat! F. f. f. adevaratsurprise! Am patit si eu (de multe ori) "legea ghicicineafost" laughing nu-i prea placut...big grin oricum super afirmatiile thumbs up!

| juniper a răspuns:

M-ai facut toata ziua sa rad laughing

| Kandy a răspuns:

Uite ceva la fel de tare: laughing
Esti betiv atunci cand:
1. Ai discuţii în contradictoriu cu obiectele din jur şi mai şi pierzi.
2.Trebuie să te ţii de asfalt ca să nu cazi de pe trotuar.
3. Serviciul te împiedică să bei destul.
4. Doctorul tau găseşte sînge în alcool la analize.
5. Scaunul de la WC se loveşte repetat şi cu înverşunare de capul tătu.
6. Ajungi să crezi că alcoolul e una dintre grupele de alimente.
7. 24 de ore pe zi, 24 de beri într-o ladă - coincidenţă? S-o crezi tu!
8. Două mîini şi doar o gură - asta chiar că e o problemă cu băutura.
9. Vezi mai bine dacă ţii un ochi închis.
10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cît erai tu în cîrciumă.
11. Cazi de pe podea.
12. Pe băieţii tăi îi cheamă Tuborg şi Heineken.
13. Auzi, ştii ce, dă-o-ncolo de masă de seară, 5 beri fac cît o friptură cu cartofi prăsiţi.
14. Ţînţarii încep să zboare aiurea după ce te-nţeapă pe tine.
15. Te trezeşti în dormitor, chiloţii sînt în baie, adormi îmbrăcat...
16. Toată cîrciuma te salută cînd intri înăuntru.
17. Ai impresia că cele patru grupe de alimente sînt cofeina, nicotina, alcoolul şi femeile.
18. Pisica vecinului devine tot mai apetisantă, pe zi ce trece.
19. Zoe Petre arată bine.
20. Nu-ţi recunoşti nevasta decît dacă te uiţi la ea printr-un fund de pahar.
21. Bestia aia de elefănţel roz iar te-a urmărit peîn-acasă.

Sper sa va placa happy rolling on the floor

| vilmaristul a răspuns:

Tu esti murfy?