| ILoveLegiuitoarea a întrebat:

Legiuitoarea, am inchiriat o camera la un hotel din Paris cu un pat plin de etale de trandafir si toate bunatatile lumii ca sa te rasfat. Ce zici? Vii?
Oricum, sa stii ca te iubesc pentru totdeauna!:*[astept raspuns]

13 răspunsuri:
| dαɴЗ a răspuns:

Daca aveti shampanie(; x) vin si eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, cat romantism ai in tine beib.

| TwixulDrept a răspuns:

=] sunteti cam obsedati astia cu ILovex

Răspuns utilizator avertizat
| Ingerash a răspuns:

Wow get a life omule...

| Bya132 a răspuns:

Ti-ai gasit si tu ocupatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jalnic!

| Pralină a răspuns:

@dan3farafrica mi-ai furat vorba din gura[caz de fata de sub tastauratongue] asa ca nu aveti ce face daca aveti sampanie vin si eutongue

P. S-da multi mai suntei!

| Bylok a răspuns:

Ce e in capul tau?!

| Laura_2393 a răspuns:

Da. Numai ca nu stiu adresa. Uite cum facem tu da-mi numarul de telefon de la hotel si asteapta-ma acasa la tine ca vin eu sa te i-au cu masina sa mergem acolo. Ti-as mai scrie dar trebuie sa vb ceva cu iubitul meu, sti un baiat neinportant fata de dragostea noastra, ii spun ceva despre o escapada la Paris in doi, sper sa il tenteze si apoi vin sa te i-au cu masina, Tu asteapta-m, a sa nu te duci la Paris fara minerolling on the floor

| justitiarul a răspuns:

Cred ca pentru o tipa inteligenta cum e @Legiuitoarea era mai excitant daca ii spuneai ca ai cumparat toate cartile de la adevarul si jurnalul(macar in ultimele 6 luni si ca ai si citit cateva dintre ele)decat camera din Paris.
Resemneaza-te man...cu una ca ea nu poti fi dar la @elasexigagica sau @Mariela ai toate sansele. Good luck!

| shtephie a răspuns:

Ce romantic esti! Cn nu si-ar dori asta!