Daca suferi de plictiseala cronica sau esti deja plictisitul absolut, go ahead xD.Sau poti lua niste popcorn si s-o dai in nostalgii .
Mama suavu, ce cauti tu pe site?)
Te caut pe tine. :3
Vaii,atunci e cazu' sa dispar )
Stai calma, nu-ti fur din pensie.
Mai are rost să-i spui profei de latină că te doare burta după ce ți-a pus un 2? Nu.Nu mai are rost.
*hei hei dragă Wlăduț :3 *
Și eu am zis să intru azi să văd ce mai e, după vreo 2 ani de absență sau intrat rar, nu cred că merită, îmi e dor de ce era acum vreo 2-3 ani.
Mai ales cand te dadeai la ema
Îmi e dor de Ema, am căutat-o pe la religie și am văzut că nici ea nu mai e. Sunt dezamăgită rău de tot.
Da, n-a mai ramas nimic din site-ul asta
Știu, numai puștani frustrați din câte văd, nu mai are pic de farmec, fără amuzament, fără trolli, fără nimic
A avut grija Cristina de toti. Nu mai ii iarta pe aia de la religie deloc. iar trolli dispar imediat
Cred că o să mă cert iar cu Cristina, că a trecut ceva timp de ultima dată. Ce naiba face aici, distruge ea repede tot, cică vrea site serios, ce naiba a ajuns și TPU...
Cred că și ea își rupe părul din cap de ciudă când vede ce a făcut și câți au plecat de pe aici.
M-as mira sa-i pese, cred ca o intereseaza doar sa fie ocupata sa merite salariu.
Http://i.imgur.com/XAGcIIh.gif
1.Daca ai avut reactia asta^ cand ai vazut intrebarile d-aici...raspunsul e "nu".
2. Daca n-ai avut reactia asta cand ai vazut intrebarile d-aici...raspunsul e "nu".Fa-ti un control.
Da are rost ) Gasesti multe informati, sunt foarte multe concursuri si iti poti ocupa timpul gasind sau dand raspunsuri la diferite intrebari
Serios? Vai nu ma nebuni...nu am fost in viata mea pe siteul asta si nu stiu cum e (numa din 2010 pana azi )
Un sfat: nu mai intra Sorry
Avem un nou-venit: eu!
Bine... mai multi sunt. Si da, are rost!
Da! revino! bun venit in comunitate! fata de anul trecut, primesti raspunsuri mai inteligente si mai prietenoase!
Inteligență la t/a.
Eu am crezut ca e pe bune! scuze ca nu am inteles!
Alexandruuuuuuu întreabă:
ccrryyss întreabă:
DaciaRomania întreabă: