Mai bine dau un cap in monitor sa vad ce litere se mai vad cand citesc o carte in format pdf.
Http://translate.google.ro/? hl=ro&q=Ceaikovski&bav=on.2, or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT#en|ro|*%40%5B%3Dg3%2C8d%5D%5C%26fbb%3D-q%5D%2Fhk%25fg%0A
Ia dă LISTEN la varianta tradusă în chineză.
N-am inteles nimic din ce a zis tipa aia, ori limba ei, ori un lighean aruncat pe scari, tot aceeasi treaba.Plus ca sunt sigur ca am auzit cum a spus ca o am mica, m-a injurat sa fiu sodomizat de Godzilla si sa-mi creasca un tentacul in buric.
Sper sa aiba parte de o alunecare de teren cat de curand, oricum la cat de mult s-au jucat ei cu pamantul sa-si faca plantatiile de orez...
Ma atrage mai tare codul tradus in limba rusa, aia are o voce mai suava demna de hot line.
Http://translate.google.ro/? hl=ro&q=Ceaikovski&bav=on.2, or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT#en|ru|BFBbine08J0%C3%AEl%C4%83pkoPJSION%20OICFNS%0A
Rusoaicele astea-s foarte pasionale.
Google Translate = inlocuitorul la hot line-uri, mai ieftin, mai discret, mai accesibil.
Ce rusofili, acolo este un harem international intreg.
Oricine are o fantezie cu o rusoaica blonda, inalta, care tine in mana o sticla de vodka si in cealalta un Kalasnikov.
Ok, Step 1:http://pizap.com/......saveas.php
Step 2: *scris invizibil*
Step 3:facut!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: