| Biiskrem a întrebat:

Luăm un pici de 10 ani și-l analizăm. Îl tragem de toate extremitățile, îl sucim, îi îndesăm cuie în fiecare orificiu și realizăm că tot om e. - o adâncă dezamăgire-
Eh, acum înșirăm acele informeișăns pe care tu trebuia să le știi, dar te-a durut la bască de ora de biologie, ți-o imaginai pe profă tânărã și fărã lesã.
• Regn: Animalia
• Încrengătură: Chordata
• Subîncrengătură: Vertebrata
• Clasă: Mammalia
• Ordin: Primata
• Familie: Hominidae
• Gen: Homo
• Specie: Sapiens
• Subspecie: Sapiens
Sper că măcar o lacrimă și-a mișcat fizicu' ăla inexistent și s-a prelins delicat pe obrazul tău de rac fiert. Nu degeaba am copiat încolăciturile alea. Te iubesc și am făcut un sacrificiu pentru tine, mi-am ucis vreo 3600, 005234190730464900 de secunde!
Acum că ai și număru' meu de telefon, hai să revenim la progenitura aia.
Cu o minte grozavă și o inimă minunată bla bla, tot ce a putut ea să scoată după ce a ieșit din baie și după ce ființa care a scos-o prin văgăuna sa i-a reproșat că e pură ca un diamant și mai goalã ca o hautostopistă și că un anume cineva s-ar putea să-i vadă minunăția - ar fi fost o tragedie, i-ar fi luat vopseaua cu privirea sa tăioasă -, a fost: " Da' ea n-are?! "
Și așa s-au ruinat visele mele și lumea mea s-a prăbușit. Și o să mor înainte să văd al 63947729101 - lea episod cu Violata, simt cum se scurge viața din mine. Acele trei cuvinte, oh!

Buuun. Acum că v-am dat în cap cu drama mea, cu acest kilometric testament, spuneți-mi și mie ce știați voi la 10 ani despre prăjiturică și cuțit. Credeați că-i unul și același animal?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca *asta o sa sune nasol* cutitul e un criminal care omoara prajiturica. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca asta-i prima intrebare de la T/A pe care n-am inteles-o. De fapt mai era una pusa de mine, dar am sters-o pana la urma.

| Biiskrem explică (pentru anonim_4396):

N-ai talent de criminalist! T_T

| Fernando9Torres a răspuns:

Ba,eu la 10 ani il ajutam pe bunicu sa "beleasca" iepurii prins la vanatoare(da, stiam sa trag pusca, cu ajutor logic...defapt eu doar apasam pe tragaci cand mi se spunea)

Deci nu, stiam ce e fiecare...si foloseam cutite mai mari!

| AtsukoKure a răspuns:

Da.

| pufuletziii a răspuns:

Servetele? XD :X

| Dante30 a răspuns:

Sunt atat de confuz incat "a fi confuz" e insuficient sa descriu ce simt..erm la 10 ani hmm, sincer habar n-am. faceam ce facea orice copil "normal", piscarici, tuberman si alte cateva chestii...

| ℓανιηια a răspuns:

Ramane un mister