| Noaptea a întrebat:

Luati o carte care este mai aproape de voi. Deschideti la pagina 45. Scrieti paragraful al 3-lea. Din ce carte ati scris?

48 răspunsuri:
| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Din cartea din care invata mama.
P. S-->E coafeza.

1996-Biolage devine marca numarul 1 de ingrijire a parului in saloanele din SUA.

| BingBang :D a răspuns:

"-Am vrut doar sa-l ajut, imi raspunse Edward."
Twilight-Eclipse, Stephenie Meyer big grin
wave

| alice.twilight a răspuns:

Mergeam si mergeam si mergeam toata ziua, asa ca eram infometata si extenuata atunci cand soarele apunea. Cadeam peste farfurie dupa ce terminam cina in fiecare seara; o data chiar am adormit la masa si el a trebuit sa ma duca in brate pana in pat. Parte din vina era a lui Edward care facea prea multa muncare pentru mine, dar eram asa de infometata dupa ce inotam si urcam toata ziua incat mancam aproape tot. Apoi, plina si obosita, abia mai reuseam sa-mi tin ochii deschisi.

Breaking down-Stephenie Meyer

| Anduciu a răspuns:

"Isi incrunta sprancenele si privi tinta inainte-i vazandu-l pe Gheorghita, intre ciobanii de la camp si intre oi, si spunandu-i lui vorbe apasate."-Baltagul

| PunkyA a răspuns:

"-Daca ar avea atatia unchi cat sa umple intregul Cheapside, exclama Bingley, asta tot nu le-ar face, nici cu o iota, mai putin fermecatoare"

Jane Austen-Mandrie si prejudecata...sa iti scriu si editura?laughing

| Serendipity17 a răspuns:

A 45-a carte e dama laughing asta e cea mai apropiata laughing

| xibalba a răspuns:

"-Ah, vaduva Fountaine! Nu cumva e genul tau de femeie? desi nu prea vad ce te atrage. ceea nu-nteleg eu cum s-a-ntamplat sa puna mana pe barbatul asta. Un Adonis blond, nu? nu pare genul de tip care sa se dea la o femeie cu ochelari de baga. Il suspectez ca s-a insurat cu ea din cu totul alte motive decat cele obisnuite. " Frica- Tess Gerritsen

| Mary Marry a răspuns:

'' Si zicand acesta, domnul vara adanc caput pe ferestruica inauntru; impiegatul, suprins de acesta miscare, se da-napoi si lasa din mana geamul mobil, care pica peste gatul domnului ca taiasul unei ghilotine.Domnul vrea sa traga afara capul, dar nu poate.
-Ridica! Domnule! striga domnul cu ochii mari.
Impiegatul ridica binisor ferestruica; domnul isi retrage capul.
-Ce poftiti?
-Am o afacere de inregistrat.
Si domnul iar vrea sa vare capul, dar impiegatul prinde de veste, lasa repede geamul, care atinge varful nasului domnului.''
I.L.Caragiale-Petitiune...
Nu era atat de lunga dar am scris mai mult ca sa intelegeti oarecum despre ce e vorba laughing

| r0by2oo9 a răspuns:

"Pentru Valdezi, Sfintele Scripturi nu erau numai o istorie a cailor lui Dumnezeu fata de oameni si o revelatie a raspunderilor si indatoririlor prezente, ci si o desavarsire a primej-"
restul paragrafului continua pe pagina 46 asa ca nu l-am terminatlaughing
Ellen G. -Strabatand veacurile

| Georgix a răspuns:

"-Kenyon, il intreba Nancy, crezi ca Tracy o sa poata vorbi pana la Thanksgiving? Tracy, care nu implinise nici un an era nepotul ei, fiul Eveannei, sora de care se simtea indeosebi atrasa.-As fi grozav de incantata sa-l aud spunand "matusa Nancy" sau "unchiule Kenyon". Tie nu ti-ar place sa-l auzi spunandu-ti "unchiule"? Nu ti-ar place, la urma urmei, sa fii unchi? De ce dracu nu-mi raspunzi?"

Truman Capote - "Cu sange rece"

| alexandra14_5517 a răspuns:

"-Ura! Rule, Britania! Doar noi mai suntem"
[500 de milioane ale Begumei.Sarpele de mare - Jules Verne]

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

'Am plecat la Malawai, unde ma intalneam cu o importanta delegatie clericala din Mataheleland.In cadrul unui plan de existenta prevazut, am hotarat sa fac un dus-intors la sfarsitul lunii, din Anglia in SUA, ca sa asist la adunarea anuala diocezana din California si aici, sa expun cauza fratilor nostri africani.

Dialog cu cei de dincolo - James Pike.

| RM a răspuns:

"Am intrat in padure pe inserat. Toate frunzele cazusera si putrezisera ori se uscasera pe pamant, iar turnul era ca un deget negreu de demon aratand spre cer." - Blestemul Vraciului de Joseph Delaney.

| CatalinaMarina a răspuns:

"-Sarpe! tipa Porumbelul."
Alice in Tara Minunilor

| NuAmHabar a răspuns:

"Am citit despre asta.Multi oameni o vedeau ca pe cea de-a opta minune a lumii"
(Camera de chhlimbar-Steve Berry)

| anca_2642 a răspuns:

" Eu ii privii surprins si ambii cu o mirare si incantare prefacute. Maitreyi se juca cu indiferenta cu salul. Avea un sul manuscris in mana si coafura foarte ingrijita. Fara indoiala ca se parfumase cu Keora atar, pentru ca patrundea pana la maine esenta aceea zapacitoare."
Maitreyi - Mircea Eliade

| Cubulets a răspuns:

Ha ha langa mine era cartea nichita stanescu-necuvitele
si am stiut ce carte era
ca scria sus nu de alta

| CreepyCrow a răspuns:

-evitarea la cină a mâncărurilor care solicită un efort digestiv puternic sau care au efect excitant ori a căror combinatie produce efecte digestive nefavorabile(cum ar fi iahnie de fasole cu iaurt sau cu compot);
din cartea: EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN ŞCOALĂ
(eh, era a părintzilor mei cartea tongue)