anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lucrez cam 11 ore pe zi si ma ocup cu o treaba care uneori ma solicita intens si la taiat frunze la caini, motiv pentru care -ca sa nu ma urc pe pereti- m-am apucat si mi-am facut cont aici, pe site-ul acesta minunat.Twise.Pentru ca pe primul`, ala de acu 2 luni, l-am sters de spume ce aveam pe mine,iar asta-deci ar fi al doilea - mult mai trainic si mai frumos,dar asta o spun acum,pentru maine nu garantez,poate va fi altceva.
Deci, cam asta ar fi motivul pentru care stau pe TPU.
Bine, lasam povestea de acu` 3 ani cand mi-am facut eu prima-si-prima data cont aici,aia chiar a fost ca sa agat gagici,recunosc,nu mi-e rusine ca n-am de ce.
Si nici acu` n-ar fi o problema daca ar iesi vreo combinatie,dar e mai complicat aspectul asta deoarece am trecut printr-o…de-aia…,cum dracu` -i zice?,in fine,cand te desparti si uiti mai greu,ati inteles voi, si deci inca nu sunt gata s-o iau de la capat, adica nu s-a curmat suferinta.Stiu,are alt sens expresia de fata,dar nu mai conteaza.
Intrebare:de ce stati voi pe TPU si cum de rezistati eroic de atat amar de timp?
Plus alte chestii care va trec prin cap, puteti raspunde si pe langa subiect, nu ma deranjeaza…
Sau imaginati-va ca TPU e una mica de 14 ani si intreaba ``nu stiu daca baiatul pe care il plac,ma place si el?,uneori imi zambeste,uneori nu,uneori ma baga in seama, alteori nu.``
Buna, TPU – am uitat sa zic.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bună (să nu uit).

Sper să-ţi revii mai uşor de la aia a ta... când te despărţi şi uiţi mai greu...şi cum ai trecut de la hamsteri la vaci, sper să nu treci de la vaci la elefanţi (deşi ar fi interesanthee hee ).

Eh, t-pe-u, u-sub-t...
Acesta este primul site de socializare peste care am dat, care pune accent pe idei, pe întrajutorare, pe o reală comunicare între oameni reali, dar anonimi, dintre cei mai diverşi; şi se pare că m-am ataşat.

Nu e doar un alt site de fiţe pe care să te lauzi cu chestii banale şi superficiale din viaţa ta de zi cu zi, unde să-ţi înşiri poze (photoshopate) şi citate din alţii, mai inteligenţi, hrănindu-ţi ego-ul cu like-uri şi comentarii siropoase şi după ce ai terminat cu lăudatul şi văzutul cine cu ce se mai laudă la rândul lui să nu mai ai ce să faci, să nu te mai atragă nimic şi să fii nevoit să-ţi abandonezi contul de plictisitor, comercial, bâzâitor şi inutil.

TPU m-a surprins plăcut la acest capitol. Nu mi-a cerut chestii personale legate de ambalaj, ci mi-a cerut idei, conţinut...şi asta m-a atras şi m-a făcut să vreau să rămân.
Aici nu contează cine sunt, cum arăt, câţi ani am, ce nume mi s-a trecut în certificatul de naştere...ci contează ce şi cum gândesc, ce şi cum simt, personalitatea, interiorul.
Asta crează o intimitate aparte, o deschidere, o profunzime, o atmosferă relaxantă, o altfel de libertate... Ajută să cunoşti şi să te cunoşti...mai bine (întrebând, răspunzând la fel şi fel de întrebări - printre care unele pe care poate nici nu ţi le-ai fi pus vreodată de unul singur - comparând percepţiile tale cu ale celorlalţi...).

Plus, în timp mi-am dezvoltat simpatii, amiciţii, prietenii...şi mi-e pe plac compania lor, generozitatea lor de a mă suporta şi partea în care o dăm în glume şi nebunii.
Unul, de exemplu, şi-a cumpărat recent o vacă, dar a uitat săracu' de instrucţiuni. Acum, până nu i-a expirat termenul de garanţie (ei, nu lui), încercăm să o returnăm, să nu rămână şi fără vacă, şi fără bani (el, nu ea) şi îi mai punem nişte Mozart (aha), că prea dă din pleoape şi din urechi când îl aude.
Chiar, ştiai că vacile au gusturi bune? A ta ce părere are despre tine?hee hee

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Mda.Iti raspundeam mai devreme dar am stat sa citesc raspunsurile astea multe de le-am primit.In fine.La urma urmei cine sa se bage la o intrebare unde e unu`-n poza plin de vaci pe langa el.Ia sa fi pus 3 bunaciuni cum a pus ala de intreba aseara de vibratoare, sa vezi ce sa aglomerau sfaturile imediat…
Bun.Lasam asta.Ce voiam sa zic? A, da.(Am avut o zi tare grea, abia nimeresc tastele astea). Deci mie un singur lucru imi place aici.Si tot unu` imi displace.Despre asta ultimul treaba e simpla – nu halesc raspunsurile alea cand,ca barbat,te duci s-o inveti pe aia de se smiorcaie ca sufera din dragoste,ce trebuie sa caute la un barbat sau ce trebuia sa caute,tot aia e; adica sa caute ce ai tu si nimeni nu mai are,sufletu` curat,bun si milostiv,care esti tu un sentimental cu atestat si respecti femeia si notiunea in sine de femeie,o ridici pe cele mai inalte culmi si n-ai face-o sa sufere niciodata,oferindu-i iubire absoluta, fidelitate, egalitate(era sa zic dreptate si fratie), si ce-ar mai fi…, a! – bine`nteles orgasmu` mai era la rand, adica te pricepi s-o iubesti si fizic nu numai…psihic.Ce dracu` tot zic aici? Scuze.
Deci te doare capu`!
Bun.Ai inteles, sper, ideea de baza.Sau daca nu ai inteles, iti zic altfel – ne borfaim nevestele acasa, iar pe net dam pe-afara de romantism.
OK.Ce-mi place la TPU…
Iti zic mai tarziu.Am putina treaba, scuze.
Idle.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi miroase a Jardelin (ţin minte că voi doi v-aţi ciondănit pe această temă).hee hee

...şi nu ştiu de alţii, dar pe mine una, şi vacile mă atrag. love struck

În orice caz, nu cred că ele sunt de condamnat pentru numărul redus de răspunsuri, ci poate pe undeva subiectul (e uşor delicat) şi o oarecare amorţeală ce o observ astăzi pe TPU (ştii, sunt zile din alea, cu puţine spre deloc evenimente). Nu te descuraja!
Oricum, eşti printre cei mai citiţi şi simpatizaţi useri pe TPU, indiferent de cont, nume, avatar, poveste... Ai talentul de a-l face pe om să se simtă bine (pe mine în orice caz...şi pe hamsteri şi vaci).hee hee

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Back.
Ce-mi place, deci.Astea micile, raspundacele.Dar stii asta, sunt sigur.Si crede-ma ca pentru mine asta-i tot farmecul aici, pe TPU. Uneori e de-ajuns sa vina cu un raspuns in care sa-mi zica doua cuvinte si-un cuvant, ca tot iese de-o perla, nici nu trebuie sa se omoare prea mult cu scrisul…
Exemple nu-ti mai dau, stii fazele.
Bun.Te las.Iti ziceam mai multe, da` am niste treaba.Adica fac mancare.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, şi pe mine mă înduioşează când copiii spun lucruri trăsnite.
Spor la gătit!

11 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

La mine sincer, e singurul site pe care nu ma ia durerea de cap din cauza design-ului. laughing)
Am minte scurta si gandire limitata, deci normal ca imi plac lucrurile simple si usor de inteles.
A si da, stiu prea multe chestii incat sa le tin numai pentru mine.
Bine ai revenit.
PS : NU mai asorta cizme verzi la vesta rosie. Nu da bine. Uita-te si tu pe fashion tv ...pe bune. Te imbraci ca la tara laughing))

| cristimihailov a răspuns:

Aceasta intrebare mi-o puneam si eu.

Ca sa fac pe sfatosul. Si daca fac ce?

De aici nu am mai gasit raspuns.

| suităr a răspuns:

De plictiseală.
A intrat in uz.
Deschizi alte ferestre și-ți sare in ochi ''măă ia să intru să văd ce bazaconii cer ăștia, poate-poate primesc fundă''
Și nu primești funde că iți este și lene să scrii un răspuns, da' meh.

| Naяutσ a răspuns:

Eu stau aici pentru ai ajuta pe oameni cu problemele lor, imi fur din timpul meu priceless sa-i ajut pe saraci oameni bagati in probleme.

Ha? Ha? Unde esti @Alexandra? Fa-ma userul anului.

| horansgang a răspuns:

Wow

| VerdeLila a răspuns:

Salut! intrebarile tale sunt facute rezumat, asa-i?
eu am cont aici de cateva minute.motivul pentru care mi l-am facut este pentru ca unele intrebari ma amuza, altele sunt serioase si cu raspunsurile lor ma poate ajuta si pe mine...cine stie?

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Îmi intru în rolul de Mamă Omidă prea bine ca să nu am cont aici.

Întrebări similare