| AtsukoKure a întrebat:

Luna este facuta din branza?
Vreau raspunsuri intelectuale.

23 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Luna e făcută din zile şi nopţi.

| Pricked a răspuns:

Din spermă. SPERMĂ.

mi-amfolositintelectul

| єχcєєℓ a răspuns:

Luna are o structură stratificată, similară cu a Pământului, și este constituită din aceleași elemente chimice, însă în proporții diferite. Tipurile de roci lunare sunt: roci vulcanice provenite din erupțiile provocate de ciocnirile cu meteoriți, bogate în calciu de la începuturile formării Lunii; și conglomerate de roci numite brecii. În colțurile întunecate ale craterelor a fost recent descoperită "gheață de suprafață", lângă Polul Sud al Lunii.

Sursa: wikipedia

| suităr a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Tavi mă sperii

| AtsukoKure explică (pentru suităr):

Si pe mine m-a speriat...

| anonim_4396 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Voiam să-ți pun o întrebare, păna am văzut: "Sursa:wiki".
Sunt așa dezamăgită. sad
*mestecă o șuviță de păr*

| ℵøℵαмε7655 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Ete, tăt, tăt, tăt ştie wikipedia ăsta... Oare ce IQ are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E facuta din telemea de vaca facuta din cel mai bun lapte de capra colectat de la cele mai sanatoase oi, cu 69% mazga de-aia ciudata, 5% carbonat de potasiu, 13% coloranti artificiali si restul e clorura de natriu. Si pe deasupra contine si un strat protector de mucegai cu densitatea cat c*urul unei balene care mananca gogosi. Inauntru adaposteste un vierme si niste paduchi, pentru a oferi produsului un plus de savoare.

Mai pe-ntelesul tau: e un produs natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ştie chestii intelectuale. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA! iar oamenii de pe luna se numesc branzolunari!winking

| PrecioussGirl a răspuns:

Cand o sa pui o intrebare inteligenta, atunci o sa primesti un raspuns pe masura.

| Lαrisα a răspuns:

Cum sa intrebi asa ceva?! E facuta din cascaval, nu din branza... O doamne si copiii astia... Pe voi nu va invata la scoala?! Cum sa nu stii ca luna e din cascaval?

| pufuletziii a răspuns:

Raspunsurile trebuie sa fie la fel de intelectuale ca si intrebarea.
Deci raspunsul meu: Unicorni roz pe o placinta cu lamaie deoarece cartofi cand e marti ca am uitat sa iau paine.

*Lant intermibabil de emoticoane*

| Ritsuko a răspuns:

Luna este o bucatica de branza in gura unui soricel numit Univers.Cand acesta se supara rontaie luna facand ca celelalte alimente (Marte-Sunca,Venus-Salam, Mercur-Sushi, Jupiter-Peste, Saturn-Covrig, Uranus-Cartof, Neptun-Cereale si Pamant-Nisip)sa fie aromate.:X
Mi s-a facut si foame.

| Iubareata22 a răspuns:

Luna nu este facuta din branza... E patetit. Luna e facuta dintr-o luna si acea luna din alta luna si tot asa. De asta e luna asa mare... Prima luna e cat o unghie. si dupa mai vin unele si tot asa.

| ℓανιηια a răspuns:

Luna e facuta din biscuiti.Ai trait o minciuna

| Darkness13 a răspuns:

Oamenii de stinta cred ca nu e.
Eu stiu ca e.

| Alphaking a răspuns:

Nu, doar in desene animate!

Uite aici : http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lună.

| Borcanelul a răspuns:

Cred ca la inceput luna arata ca pamantul, dar din pacate s-a imbolnavit de cancer!

| DyaDiiana19 a răspuns:

Imi place cascavalul :3

| Adrian13nbn a răspuns:

Luna nu este facuta din branza ci branza este facuta din luna! laughing

| DellyaMaria a răspuns:

Da ☺

Întrebări similare