Bravo! L-am terminat de mult. Sper sa-ti placa cu toate ca nu e cine stie ce.E frumos oricum.
Stau.
Poate.
Nu.Ai tu?
Primul sezon are 25 de episoade si al doilea sezon cate are?
Nu, n-am nici-o idee... :/
Tot atat cred. Oricum primul sezon a fost ceva mai fain. A avut si romance si mai multe... Sezonul 2 este deja umplutura... poti sa si sari din episoade.
Sezonul 1 este ceva de genul- Kirito si Asuna-suntem in lumea virtuala -facem ce vrem -Together forever.
Sezonul 2-Kirito e ca o fata (Nu stiu la ce naiba se gandeau cei care au facut anime-ul... tampiti.) Sinon face tot sezonul 2 impreuna cu death gun atat.In rest este o mare umplutura atat.Sezonul 1 a fost mult mai bun.
Sunt la fel de mari doar ca la sezonul 1 daca sari vreun episod dupa nu mai intelegi nimic.La sezonul 2 sari cat vrei caci oricum nu au legatura episoadele de la final intre ele...(au dar nu asa de mare)
Ce face vacanta din om... ×Δ×
de dimineata tot ascult asta: https://www.youtube.com/watch?v=pyDYtaXSuFk
e asa distractiiiv @-)
yayayayay :|
Handbal?
Da, am mai făcut 2 ani, dar m.am lăsat, iar acum m.am apucat iar
Fain,sper sa te distrezi!
O să fac febră musculară. Am dat 5 ture de sa de alergare ușoară, după 2 ture de mers cu genunchii sus, încă două ture de mers cu pas săltat, 1 de mers în nu știu ce mod, după am avut meci, iar eu am alergat foarte mult pentru ca am fost extremă, iar la final încă 5 ture de alergare ușoară.
Nasol, si eu am facut acum vreo 3-4 zile vreo 60 de genoflectiuni si abia azi mi-a trecut febra...
Julyly2089 întreabă: