| DrugFree a întrebat:

M-am cam saturat de TPU. Unii useri ma jignesc. Ma gandesc sa plec. Ori sa dau Logout, ori sa mi se stearga contul. Cine e in aceeasi situatie ca mine?

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Mie una chiar imi place de tine, nu te lua dupa ce zic altii, ca nu sunt ei mai buni ca tine, cu siguranta. Daca pleci le dai satisfactie lor, dupa parerea mea este mai bine sa ii ignori si sa iti vezi de treaba ta, si eu am fost jignita si ma doare fix in 14 de astahappy. Nu te mai lua dupa ei fiindca sunt invidiosiwinking

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Si eu ma gandeam sa plec...
*pana la buda...da ma intorc big grin *
. seriouslly :. dont go dude sad

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Hey!
Nu tot ce zicem trebuie luat in serios.Glumim si noi, ce sa faci.Depinde la ce categorie pui o intrebare. Daca pui o intrebare la T/A normal ca o sa te jicneasca unii useri, pentru ca ne place sa glumim, dar nu trebuie sa ne iei in serios.Cred ca fiecare dintre noi trece prin asta, doar ca unii o iau ca pe o gluma altii nu.
Pa, pa

| Bya132 a răspuns:

*varsa o lacrima* E-e-e-e-expert zoolog? tu esti? *suspina*
Glumeam, hey, la cate animale cotrobaie pe aici, daca se ranesc? Of, of, of! Avem nevoie de un expert zoolog big grin

| Kazimir a răspuns:

Ce ne facem fara un expertzoolog? Oo mai bine stai aici happy

| giuly a răspuns:

I've been waiting for thoololol, mai bine tac...

| pinguinuVerde a răspuns:

Drum bun.

Stai :Ce?!

haskjhcfksajlhasiejkjdfsaNuuu plecaaaaaa! Nu ne lăsa cu ochii-n soaree! crying( Ce o să ne facem fără tine? lol

@ellasexygagyka,păi ce-am zis?

Mie-mi place puştiu.

Răspuns utilizator avertizat
| AnneMarri a răspuns:

@ cŔii ai fost f sadica straight face

| justitiarul a răspuns:

Ia cat mai multi cu tine!