Am patit! Tata zicea ca am lasat-o desfacuta si ca i s-a dus tot acidul dar ea nu avea deloc. Dupa am realizat atunci cand am luat inca 1 la fel
nu ma pot bucura si eu de sambata.
toate astea dupa ce am fost sa ma inscriu la psihologie si m-au plimbat in tot Bucurestiul.prima oara am fost la unibuc, acolo mi-au zis sa merg la drept si sa intreb, dupa m-au trimis in militari unde e si facultatea de jurnalism, iar apoi in panduri.
bine ca nu au furat extraterestrii acidul.le fac reclamatie astora de la Wonder spring
Ii cred in stare de orice.azi am apelat prima oara la un parcangiu.i-am dat 3 lei.nu mai scapi nicaieri de astia
Da,dar la fara frecventa.la zi merg la ASE finante banci...
ASE-ul e mama la copii, iar psihologia-i pofta inimii
Si eu.ar trebui sa o interzica, sau cel putin sa puna ca pe pachetele de tigari semne din alea macabre, morbide ca sa stim sa nu cumparam
Te vezi acolo la tribunal... "Sergiu ____ pretinde de la Wonder Spring o despagubire in valoare de 3 lei pentru pierderea acidului."
Imi amintesti de profu' de tehnologie din generala. Aluia daca nu-i convenea ceva la un produs, daca i se parea ceva ciudat imediat suna la protectia consumatorului.
Eu sun ca m-au facut sa beau apa plata.iti dai seama, dezamagirea aia a momentului cand te astepti sa ti se prelinga acidul pe cerul gurii si nu se intampla nimic... unii n-ar putea rezista acestei dezamagiri, eu fac parte din categoria oamenilor puternici, am trecut peste, dar un suflet slab?
Doamne, ma omori Acum inteleg de ce ti-a dat Ramles ignore. Esti bestial Tine-o tot asa! Pur si simplu GENIAL!
Pe bune! Imi place cum gandesti, apara-ti drepturile!
misto
Intotdeauna mi-a placut sa studiez psihologia, mai ales intotdeauna mi-a placut sa studiez omul
In cativa ani, vei reusi.totusi,este foarte greu sa deschizi mintea omului ca sa-i poti patrunde in suflet
M-a intrebat in a 10-a profesoara ce este psihologia, eu habar nu aveam fiindca nu prea mergeam la psihologie.si eu i-am dat un raspuns tampit, de genul:psihologia este stiinta care studiaza mintea omului pentru a ii vindeca sufletul. mi-a dat 10 si mi-a zis ca as fi bun de psiholog.m-a apreciat si chiar m-am tot gandit sa urmez facultatea aceasta
Eiii, felicitări Ce pot să zic. Cică apă minerală naturală plată. Bucură-te de această minune divină 2 în 1.
"Mda..." cand zice cineva "mda..."e in plina agonie. daca pune si majuscule, e clar, nimic nu e bine in lumea lui
Daca gaseam o bancnota in dop, atunci da.dar in cazul de fata o apa minerala plata nu le-o doresc nici dusmanilor mei de moarte
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: