anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M am enervat! Noapte buna!

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

Lia, pai incerc sa o conving sa dormim toate 3. E mai placut cu o persoana in plus, mai invatam cate ceva rolling on the floor

26 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Si eu am maine examenhappy adica peste cateva orehee hee la cat s-a baut pe site-ul asta in ultimele ore numai de examene nu le arde rolling on the floor

| elena a răspuns:

Eu si mai tare. Noapte buna si tie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da cine te-a enervat asa rau de pleci la culcare?

lolita
| lolita a răspuns:

"Noapte buna " la ora asta? pai tu ce crezi ca m-am trezit la 5 dimineata? rolling on the floor

| lia a răspuns:

Bro, eu nu stiam ca am purtator de cuvant, sa stii ca nu am bani sa te platesc, sunt somera laughing
Nuuuu pleca Julian, mai stai cu noi nu se fac petreceri la protestanti laughing

| lia a răspuns:

Vai Bro dar faci voluntariat? Si nici macar nu suntem la sectiunea "cauze nobile" laughing
Ioanaa, ce tratative cu Dora? Dar pe mine cu cine ma lasi sa dorm? laughing

| lia a răspuns:

Larga, larga este muia larga, ca in melodia carcotasilor, nu Bro? laughing rolling on the floor
Ioanaa, atunci intru si eu in tratative cu ea, poate facem si o petrecere in pijamalehee hee

| lia a răspuns:

Ioanaa, iti urez succes la examenul de maine, si sa stii ca ramane mereu sesiunea de restante sau rerestante sau rererestante in caz de ceva, dar sunt convinsa ca nu vor fi probleme. laughing

| ioanaa a răspuns:

Hei, nu pleca!

| ioanaa a răspuns:

Bro eu inca ma tin pe picioare, am sunt in tratative cu Dora laughing

| ioanaa a răspuns:

Nu stiu cum o sa facem maine, eu am examen dimineata, altii se duc la munca. Mahmuri asa. cum ne descurcam noi cu durerea de cap? laughing

| ioanaa a răspuns:

Mersi Lia, dar sper sa nu ajung pana acolo, doar m-am imbatat cu oameni destepti si am avut discutii constructive laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu plecaaaa...crying

| Bianca26bb a răspuns:

Vise placute! Puricii sa nu te sarute, nervosule!
P. S. -te fac si eu mai nervosbatting eyelashes

| Sara2 a răspuns:

Noapte buna draga si fii mai calm ca sa te poti odihni sa fii fresh maine pentru o noua zi

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem... Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebuie sa-ti zic ceva... - Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva: - Ia zi acum ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion : - Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce e asa comod pe canapeaua aia? Eu zic ca-i mai bine pe scaun cu berica-n minabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Somn usor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primii cazuti la datorie Lia s-a facut pulbere, Ioanaa e cui si Julian prastie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum ii proptim bine in scaune sa nu se prabuseasca rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa Lia ca nu-i nevoie, fac munca benevol tongue
Ioanaa sa stii ca e o parere numai, de fapt stai pe scaun si intinzi virfurile picioarelor sa vezi unde-i podeauabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa sint eu Lia, inima larga, Bro cel altruistbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
O noapte liniștită și un somn odihnitor.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Legiuitoarea nu vrei si tu o berica? Ne lasi singuri? sad
Lia este cea mai larga inima din lume big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cum se face, da eu m-am imbatat.De la ceva combinatii, de mi-ati dat voi.Acum am intrat in casa cu o pereche de ochelari a nu stiu cui pe nas, si alta poseta, alt telefon... Le returnez daca ma contactati maine la ziua. O sa ma culc acum. Distractie buna.Asta e casa mea?

Întrebări similare