| Ea a întrebat:

M-am gandit la ceva... >8- Mi-ar placea sa alcatuim o poveste... Fiecare are voie sa completeze cu cateva cuvinte sau... cel mult o propozitie. Castigatorul nu va fi ales de mine ci de voturiwinking Incep eu : A fost odata... big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ceva vreme.sentimentele lui s-au racit. a devenit distant.Si a gasit fericirea in bratele altei fete.
Fata cand a aflat, a vrut sa puna punct relatiei si a suferit mult.statea numai in casa, nu se mai ingrijea.si intr-o zi s-a dus in locul unde s-au cunoscut ei 2.

O mare surpriza soc pentru ea : El era cu acea fata, se sarutau, faceau poze.intr-un cuvant ISI traiau viata si se iubeau cu adevarat.
Dupa cateva minute, fata n-a mai suportat sa-i vada atat de fericiti asa ca a plecat. A mers acasa. a dat drumul robinetului din baie si a umplut cada...
Din intamplare a gasit o lama pe care el obisnuia sa o foloseasa. a luat-o...si cu o simpla miscare a pus capat suferintei.Seara,mama ei a gasit-o fara viata.in cada.cu un bilet scris cu sange: Te voi pastra in suflet mereu...
Cand baiatul a aflat, a ras straight face, Dar a3a zi a venit la mormantul fetei prietena baiatului, indurerata.vazandu-i pe amandoi in sicriu, el luandu-si viata cu un streang, de teama ca a pierdut-o pe vecie.

Compozitie proprie :X Ador sa scriu povesti cu final trist happy
Delight ~_~

61 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si asa s-a incheiat povestea.happywinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Uppp....scz.AM crezut ca s-a terminat.happy

| ioanaa a răspuns:

Dar intr-o zi, iesise sa cumpere lapte si il vazuse pe el intr-un magazin.

| ioanaa a răspuns:

Acel el pe care il zarise in magazin, era un baiat la fel ca ea. cu ochi caprui, mari dar plini de singuratate...

povestesc singura aici? laughing)

| ioanaa a răspuns:

Acel el pe care il zarise in magazin, era un baiat la fel ca ea .. cu ochi caprui, mari dar plini de singuratate ...

povestesc singura aici ? laughing)

| ioanaa a răspuns:

Era chiar tanarul din magazin... in sms ii scrisese "stiu povestea din spatele privirii tale."

| ioanaa a răspuns:

laughing ok, am inteles tongue

da cineva scrisese faza cu sms'u si eu am continuat asa.

| ioanaa a răspuns:

@dreamer : spune-mi de unde sa continui.

| ioanaa a răspuns:

Tanara aflase din biletel ca iubitul ei fusese ranit in razboi. atunci, ea se hotaraste sa.

| ioanaa a răspuns:

(. in cautarea lui) Ajunsa pe front, se duce la spitalul militar. Il vede.

| ioanaa a răspuns:

(. a reincoltit) sentimentul de gelozie, un sentiment de mult netrait.

nu m-am suparat vali happy

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

(gandindu-se la)...marea ei dragoste plecata in razboi...

pupimik
| pupimik a răspuns:

Dar depesa a fost furata pe drum de o vaca ce croseta caramizi intr-un bec...

| Wtf9000 a răspuns:

Fat-frumos pe un Fer... aa cal alb pana cand...

| Wtf9000 a răspuns:

Si a venit valul, si i-a luat pe toti si gata!

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pentru ioanaa: Il vede pe tot? Sau pe bucati?
Am glumit.
... Il vede, era ingrijit de doua-trei, cel mult patru asistente sexi... Atunci in sufletul ei a reincoltit...

| Ben. a răspuns:

...doua picaturi de roua pe o floare de cires...

| anonim a răspuns:

O tara care se numea romania.laughing

| moonY a răspuns:

Si au trait fericiti.pan' la adanci batraneti.

Janina
| Janina a răspuns:

Draga mea... m-au rapit piratii...

| Annitu a răspuns:

S-au placut...

| kh1ss a răspuns:

Ca niciodata...

| kh1ss a răspuns:

Prietenul care a plecat...

| Parintele a răspuns:

Nu-mi gasesc vibratorul. unde l-ai pus?

| dyanna a răspuns:

... o fata frumoasa, singura si trista...

| dyanna a răspuns:

.

| dyanna a răspuns:

privind spre fereastra, in noaptea neagra si rece, vazu pe alee un barbat inalt, brunet intr-o uniforma. ochii i s-au luminat de parca o raza a soarelui aparu in mijlocul noptii. scoase capul pe fereastra si striga: "Mihai! Iubitule!". barbatul se intoarse. cand il privii, isi dadu seama ca el era un necunoscut, un barbat care avea sa-i mareasca gaura din sufletul pustiu...

| dyanna a răspuns:

Delight, ideea era ca noi toti sa contribuim la aceasta poveste. tu ai scris 3/4 din ea + finalul... unde mai este farmecul?

| Zoombe3 a răspuns:

Ii trimisese o depese printr-un porumbel voiajor tongue