| Ea a întrebat:

M-am gandit la ceva... >8- Mi-ar placea sa alcatuim o poveste... Fiecare are voie sa completeze cu cateva cuvinte sau... cel mult o propozitie. Castigatorul nu va fi ales de mine ci de voturiwinking Incep eu : A fost odata... big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ceva vreme.sentimentele lui s-au racit. a devenit distant.Si a gasit fericirea in bratele altei fete.
Fata cand a aflat, a vrut sa puna punct relatiei si a suferit mult.statea numai in casa, nu se mai ingrijea.si intr-o zi s-a dus in locul unde s-au cunoscut ei 2.

O mare surpriza soc pentru ea : El era cu acea fata, se sarutau, faceau poze.intr-un cuvant ISI traiau viata si se iubeau cu adevarat.
Dupa cateva minute, fata n-a mai suportat sa-i vada atat de fericiti asa ca a plecat. A mers acasa. a dat drumul robinetului din baie si a umplut cada...
Din intamplare a gasit o lama pe care el obisnuia sa o foloseasa. a luat-o...si cu o simpla miscare a pus capat suferintei.Seara,mama ei a gasit-o fara viata.in cada.cu un bilet scris cu sange: Te voi pastra in suflet mereu...
Cand baiatul a aflat, a ras straight face, Dar a3a zi a venit la mormantul fetei prietena baiatului, indurerata.vazandu-i pe amandoi in sicriu, el luandu-si viata cu un streang, de teama ca a pierdut-o pe vecie.

Compozitie proprie :X Ador sa scriu povesti cu final trist happy
Delight ~_~

61 răspunsuri:
| roxanikaa15 a răspuns:

Iar ea. i-a raspuns: "Pe bune?"

| roxanikaa15 a răspuns:

(. un sentiment de mult retrait) Cand vazu, fata a izbucnit in plans si a fugit spre casa. dar in drum spre casa. a dat peste un tip...era dragoste la prima vedere.:d