Tu ne intrebi daca oferi rascumparare? Si cam ce esti dispus sa dai?
Ca stiu daca ti-o aduc!
PS E la mine
Nu draga va intreb cine mi-a aduce hai ma ca chiar asa beat nu sunt, pai isi ofer o stea de pe cer
Frumoasa esti cel putin avatarul e, cum de te-ai facut asa frumoasa? din dragoste pentru mine?
Normal
Tu chiar ma iubesti angy in secret dar inima ta bate pentru mine, ce romantic, cand iesim la o bere noi doi?
Cam aiurea sa te indragostesti de o acrita, suferi daca ea are alta iubire in filmul respectiv, bwuahah. Daca ti-o aduc eu, imi dai bunacuvantare?
Hai ma ca si tu o plac ce naiba se vede in ochii tai
Dar si de zeita iubirii
Off nebunule ai vise cu amandoua )))))) hai ca si una e ok dar tu vrei amandoua
Am zis doar asa
Nu foarte mare, drumul e interesant, nu ceea ce obtii!
Drumul ca drumul dar stresul meu? Nu, tati, banul si dupa treaba! Orice lucru il obtii atata timp cat este asigurat si fondul. Crede-ma, vorbesc din proprie experienta!
Fireste ca ai dreptate, ca totul e pe baza unui scop, dar uneori drumul este mai interesant scopul. Prin acest drum te maturizezi mai mult decat erai. Iti dau un pont bun, BAC-ul! Muncesti 4 ani pentru un examen care dureaza cateva ore( calculand toate probleme)! E mai interesant parcursul acelor 4 ani de liceu! Dar cu siguranta, BAC-ul e mai important.
Pai normal ca am dreptate, eu nu vorbesc din basme aici.
Ai si tu o oarecare dreptate. Nu contest ceea ce ai scris.
Normal ca si eu am dreptate, imi asum de fiecare data ceea ce zic/tastez! Momentan ma duce bibilica, nu am probleme tehnice la captana ca sa aduc argumente aberante. Ce mai faci?
Ma bucur sa stiu ca interactionez cu o persoana normala si nu cu un psihopat.
Am inceput ziua cu zambetul pe buze si se pare ca o termin la fel. Tu?
Astept zilele urmatoare sa vad ai mei ce meciuri mai fac, vreau neaparat sa-i vad campioni! M-am saturat sa tot vad ani de seceta). In rest bine, sunt ok/sanatos!
Cu dragostea cum stai?
De la foarte prost in jos! Dar tu?
Asa stateam si eu pana acum doua luni. Tocmai cand credeam ca nu mai sunt baieti buni, a si aparut unul in viata mea. E o vorba : Fetele cuminti au parte numai de dobitoci iar baietii buni numai de c****. Dar cum, un tip inteligent ca tine sa fie singur, nu imi pot imagina... stai linistit, care o fi sa fie a ta, nu ti-o ia nimeni! E bine pusa.
Sunt trecatoare iubirile astea, nu e nimic batut in cuie. N-are rost sa te complici atat de devreme in relatii complicate, cred ca abia dupa 30 de ani pot zice ca voi avea ganduri foarte serioase, cand e sa fiu in pragul casatoriei, poate si mai devreme. Parerea mea.
Eu pe la 28 de ani asa mi-am propus sa imi intemeiez o familie. Acum, deocamdata nu sunt pregatita pentru ceva foarte serios, am studii de terminat, un job de urmat etc.
Pe atunci cica e ideal sa-ti intemeiezi propria familie. Nici prea devreme, nici prea tarziu!
Adevarat! Imi pare bine ca am socializat putin. O seara buna sa ai!
La fel, noapte buna!
Alocatia mea
Tati, nu mai lua supradoze, nu iti fac bine.
O viata am lasa-ma sa bag in mine cat mai pot
Si pe mine, cui ma lasi?
La oferlinat
Ma casatoresc sa scap de tine!
Ma faci sa plang
Adios alocatie! Adios supradoze.
Da naspa nu am sa mor tanar
DaciaRomania întreabă: