anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am întâlnit cu Rudolf aseară. Ii sclipea nasu' ca girofaru'. Sa vedeti ce coafura de monden are. Avea un nas rosu si sclipitor, si când am vrut sa-l ating, m-a muscat de mana. Oare mă transform intr-un Rudolf? Imaginati-va... Rudolf-man. Pam, pan, pam, pam.

36 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns:

Daca te transformi intr-un Rudolf te adopt eu*raise my hand really high so you could see it*

| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

Oooo...ce dragut, dar nu stiu daca mă transform. Pana acum nu vad nici măcar o schimbare. Si daca mă transform, si mă gaseste Mosu' si crede ca sunt Rudolf al lui, si mă rapeste?

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rapesc de la Mosu' duh **** logic*

| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

Mă bazez pe tine...happy

| BlackRaven45 a răspuns:

Dacă te transformi în Rudolf hai să facem echipă. O vulpe şi Rudolf. Ce echipă..interesantă laughing

| anonim_4396 explică (pentru BlackRaven45):

Sa vezi ce chestie... După ce m-a muscat Rudolf, am cam ametit si m-am dus in pădure se acolo m-a muscat o vulpe alba si abia azi m-am transformat in Tomoe. Acum echipa pare mai normala, Foxy.winking

| BlackRaven45 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oooh..mai lasă-l pe Tomoe. Nu e singurul anime care-mi place să şti! laughing

Stiu...dar imi place mie. happy Si nu am gasit alt spirit de vulpe.big grin

Eeeh...mai sunt. big grin

Da...mai era si Ynuisha, dar e urat. big grin

Şi el dar mai e:
-Kokkuri-san
-Yuichi
-Soushi
-Gintarou
Şi mai sunt dar nu aşa multe spirite vulpi.

Sincer eu cred că Kokkuri e cel mai şmecher cu tigaia lui Dry Cooker! cool laughing

| puppetmaster a răspuns:

Ma alătur si eu, ma alătur si eu!

| anonim_4396 explică (pentru puppetmaster):

FrozenAnimeCrucifiedRei, mai astept membrii!

| puppetmaster a răspuns (pentru anonim_4396):

App,când începe?

Când începe ce? happy

Transformarea ta, ce?

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Foursome-ul.

Nu m-am transformat pana acum, deci nici nu cred ca o sa mă mai transform. Ai văzut tu vreun ghoul, transformandu-se in Rudolf? big grin

Da de când estibtu ghoul?

Nu prea stiu. Poate asa m-am născut. Stiu ca de mic am ochii rosii si mănânc oameni.

| Ana00005 a răspuns:

S-ar putea sa te transformi, daca te-a muscat s-ar putea sa iei Rudolfalmina, e un germen care te transforma in Rudolf (partial cred), dar s-ar putea sa scapi daca iei Antirudo- un medicament care nu se gaseste la nicio farmacie si doar pe piata neagra.Ai grija! Simptomele apar dupa 2 saptamani! In caz ca te transoformi in Rudolf-man sunt sigura ca vei bucura gradinile zoologice, sau muzeele.Dar daca poti sa zbori, ai grija sa nu te lovesti de avioane! Nimeni nu vrea un rudolf pe parbriz... Repede cauta antidotul! Sper sa il gasesti sa ramai om sa nu te duca pe la cine stie ce centru de cercetare sa te studieze.
happy

| anonim_4396 explică (pentru Ana00005):

Am fugit in piata neagra din Tokyo, si nu stiu care e antidotul. E unul verde pe care scrie antiRudolfina si unul rosu pe care scrie antiRudolfsina. Pe amândouă arata un Rudolf turbat... Care e cel bun?

| Ana00005 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu ti-am spus sa iei Antirudo? Contine antiRudolfina si va opri transformarea.Ala cu Rudolfsina e ca sa te transormi complet in Rudolf. Dacaa il vei lua, intai te vei transforma, apoi vei turba si vei musca si tu pe oricine si in final ai sa ajunci un Rudolf maidanez. Daca nu te transformi in Rudolf-man nu doar ca vei dezamagii centrele de cercetare, muzeele si gradinile zoologice, dar si copii care te vor animal de companie si licitatorii astia care ar pune vanatorii dupa tine si ar licita pentru pielea ta.Pai,sper ca acum stii ce medicament sa iei.Ma doare cand ma gandesc la toate centrele de cercetare, la muzee so restul.Sunt sigura ca vor plange ca nu au ca nu te-au ca exponat sau ca nu au mai avut ocazia sa te disece.Pai,asta e, tot ce putem spera e ca Rudolf va mai musca si pe altul. laughing)))))
(sincer, crezi ca sunt macar putin amuzanta, ca multa lume zice ca nu)

| anonim_4396 explică (pentru Ana00005):

Am luat medicamentul... ce m-as fi facut fara tine? Dap, esti amuzanta, ceilalti habar nu au ce zic. happy

| FrozenFire a răspuns:

Şi pe tine te-a violat Rudolf?

| anonim_4396 explică (pentru FrozenFire):

Nup, doar m-a muscat de mana nemernicul. Nu are curajul sa îmi facă altceva. Da multe victime a făcut Rudolf asta...

| FrozenFire a răspuns (pentru anonim_4396):

Îşi face de cap în loc să-l ajute pe Moşu'. sad

Pai da...si Mosu' crezi ca stie ce face renul lui de încredere?

Asta e problema. Nu ştie. Ar trebui luate măsuri.

Când ii scriem scrisoarea Mosului, sa ii spunem ce face nemernicul ala mic. happy

Împreună putem salva Crăciunul de trădători idioţi precum Rudolf.

Forta FrozenAnime! Cine ni se alătură?happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Vreau euuu!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

FrozenAnimeCrucified, altii?

Ne simţim onoraţi că ni te alături.