Cioc cioc sunt eu scufita
Eu il vreau pe chifteluta
Cioc cioc sunt eu chifteluta(superman)
Acum e ok
intra
Bunico,ti-am adus lamai si floricele
Ehh
sunt o bunica care arata bine
Vino sa-ti dau un pupic bunico, mergem sa privim stelele?
Nu imi mai spune asa
Superman, sti ca exista si eroi sub acoperire?
Pai asa bine
se dau persoane normale si de fapt sunt eroi
Daaa,mergem dupa aia undeva?
Okkk... imi dai si tu un pupic?
Eternitate se numeste,poti incerca si acasa, pur si simplu nu mai crezi in moarte, e bine asa?
TimberWolf întreabă:
Îţi mulţumim pentru răspuns!
Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinţa de a avea o comunitate cât mai utilă şi cât mai plăcută te rugăm ca răspunsurile tale să respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corectă gramatical (toate propoziţiile încep cu litere mari şi se termină cu semne de punctuaţie, fără prescurtări de tipul "nush", "acm", "adik" şi fără dezacorduri flagrante).
- ne amuzăm, dar nu ne batem joc de ceilalţi;
- să lăsăm obscenităţile pentru cei mai puţin inteligenţi;
Îţi mulţumim din suflet pentru dedicarea şi implicarea ta
Comunitatea TPU
ATENŢIE! Postarea repetată de întrebări/răspunsuri ce încalcă regulamentul TPU va duce la suspendarea sau chiar la anularea contului.
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
ATENŢIE! Ai multe greşeli de scriere în postare. Dacă vei continua în acelaşi stil, contul tău va fi suspendat sau anulat
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.128.199.6) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Eşti sigur că doreşti să postezi acest mesaj şi îţi asumi toate riscurile?
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
95% din întrebările de pe TPU au primit cel puţin un răspuns