Nu.Muzica este o obsesie.Ingrijitul unicornilor este mai mult un hobby. :3
:o unicornii au coarne... corn* sunteti satanisti? si mie imi plac unicornii
Nu sunt satanista. O.O
Nici eu, dar daca asculti o melodie nu inseamna ca esti satanista
Stiu. Nu a avut niciun sens ce am zis
Unicorn inseamna UN CORN.Ce stii tu.
esti pitica rau daca nu ai inteles ce am zis mai sus.
Pai iti dai sema ca va trebui sa trecem de Marea Curcubeu? Din care sunt aruncate mii de curcubee zilnic si daca esti nimerit de unul trebuie sa mananci culori? Si daca avem noroc sa trecem de el vom ajunge intr-o oala uriasa cu sute de galbeni imensi care sunt aruncati spre oricine care se incumeta sa intre in ea.
La fundul oalei vom gasi o pisica uriasa cu aripi pe care va trebui sa imblanzim si sa zburam cu ea pana in Vartejul Luminii, cel mai mare si stralucitor vartej din toate timpurile.In el va trebui sa introducem intuneric din Pestera Goblinului Turmentat, unde de altfel miroase a votka si a spirt si este imposibil de respirat. Dupa ce prindem intunericul intr-un borcan si-l vom arunca in vartej, el se va opri dimp de 47 de secunde, timp in care va trebui sa luam Inelul celor 30 de suflete de pe Stanca Dragonului.
Dupa trebuie sa mergem 30 de grade lat.sudica si sa ne oprim in fata primei fantani care ne apare in fata.Acolo trebuie sa cantam de 30 de ori intr-un picior invartindu-ne "unicorn, unicorn, vreau sa-ti vad al tau corn si cu el sa vindec lumea de malarie si de SIDA."
Dupa ce cantam asta un delfin argintiu va iesi din apa si ne va inmana cheia Castelului Vampirilor.
Cu acea cheie ne vom duce la un cimitir oarecare si un zombie ne va arata calea spre Fantana Dorintelor.
Dupa zile de mers vom gasi Fantana Dorintelor si dupa ce vom bea apa din fantana vom incepe sa plutim si vom fi teleportate in Fabrica de Unicorni unde va trebui sa ne luam unicorni si ne vom amintii ca ne-am uitat portofelul in ceilalti pantaloni si ne vor pune sa curatam grajdurile unicornilor timp de 1783 de zile.
ACUM MAI VREI SA MERGEM SA VANAM UNICORNI?
Eu! Si daca vrei sa il vezi si pe al meu, e adorabil, iti arat eu unde il tin, e intr-un parc.
Bun,hai sa mergem! Unicornii sunt hraniti cu cartofi, deci hai sa luam cativa!
Nu sunt hraniti cu cartofi, sunt hraniti cu ciocolata.
Si mai bine :O
Vin euu, imi aduc si detectorul de metale? poate il ducem la fier vechi, ar iesii o afacere super din asta. ce zici, te bagi?
Venerabilul întreabă: