Buna!
Pai eu a-si face urmatoarele:
-deseneaza
-danseaza
-gateste
-uitete la un film
-vorbeste cu niste colegi
-iesi la un suc la aer curat
-fa un om se zapada
-scrie
-citeste o carte\revista
-fa o compunere sau o poezie
-joaca-te cu animalul de companie daca ai
-asculta muzica
-joacate un joc pe internet
-fa poze
-raspunde la intrebarile de pe TPU
-canta
-fa gimnastica
-fa origami sau quilling
-fa o conferinta pe messenger si joaca-te cu prietenii adevar sau provocare
-practica un hobby care-ti place tie
Nu mai stiu. Bafta!
Salut! Citeste bancuri, vorbeste pe mess, pe facebook, joacăte un joc, ascultă muzică, etc. Găseşti tu ceva
Salut!
Doamne Sfinte Apara si ne Pazeste! Incepu sa doara lenea de urlii asa? mi-e mila de ce o sa mi se intample mie atunci
O.K., sa revenim, ce ai putea face? Descarca un joc de pe net si joaca-l, eventual ceva din jocurile copilariei ca sa te si amuzi gandindu-te la clipele apuse(incearca Lion King, Alladin, Bomberman=Dyna etc.), apuca-te de un serial(sugerez White Collar, Criminal Minds, Fringe, Supernatural, Merlin), poti incerca niste animeuri, daca iti plac(Naruto, Bleach, Fairy Tail, 11eyes, Fate/Stay Night, Fate/Zero, H.O.T.D., Ghost Hunt), poti incepe sa iti notezi intr-o agenda un anumit eveniment ce te-a amuzat candva, cu lux de amanunt pentru a-ti ridica moralul, poti iesi din casa la un suc cu un prieten/o prietena/gasca, plimbare prin parc/padure, plimba cainele, uita-te din nou la Lord Of The Rings, Harry Potter sau Piratii din Caraibe-sunt eterne-, daca esti elev te-as putea informa ca in curand incepe scoala si nu faci atac cerebral daca mai deschizi o carte si faci ceva notite, vizita la bunici mereu are efect calmant asupra unei parti, cel putin, a psihicului, poti oricand sa faci jogging, si eventual daca nimic nu ajuta alege dintre a te duce la biblioteca sau a-ti lua un job
Ma da ce doare lenea asta! sa te fereasca dumnezeu sa ajungi in situatia mea! apara-i doamne pe dusmani : ca aasta e boala incurabila -asculta aci* o femeie batrana ca mine
Mai eu nu am aripi ca nu am bani de redbull! beau numai Hell! asta ce imi da? lopeti in cap?
Daca te-au lovit batranetile asa de tare atunci vinde-ti avutia, ia-ti o cabana in niste paduri izolate si retragete acolo pana la sfarsitul zilelor dar asigura-te ca imi lasi si mie o harta, nu vreau sa te stiu,, Soldat cazut la datorie'' fara sa tin eu lumanarea
Asa am sa fac! ca mai am putin si ma duc dracului pe pustiu baii dar sa imi lumanare de aia care miroase frumos ca sa ma simt si eu bine
Daca insisti pot sa iti parfumez toata casa cu kerosen...
Julyly2089 întreabă: