Imi placea mai mult cans se difuza Cei cu Andy sau Copii de la 402 nu porcariile astea d Hana montana sau...**** mea!
Cel mai mult dauneaza În puii mei.Una dintre cele mai inculte emisiuni ale momentului. Sper că nu va mai fi alt sezon.Ăia manipulează cand îi vezi imbrăcaţi in fuste sau in popă
@GrimReaper
Tu pui south parca alături de robotzi şi în puii mei? Vai de capu tău.
inainte sa vorbesti te-ai uitat la toate programele macar? lol incearca In puii Mei, RObotzi, South parca si ce mai e etc...
Mda chiar ai dreptate toate canalele au devenit din ce in ce mai stricate`
din 2 in 2 programe vezi cateceva care iti distruge mintea sau care te lasa rece
in plus programele astea de desene intr-adevar distrug mintile copiilor am un exemplu din propie experienta : eram cu nepoata mea care are 4 ani si ne uitam la disney si erau niste desene ( nu le stiu numele ) in care un copil a sarit de la balcon cu o umbrela`.` si peste 1 ora cam asa o vad pe nepoatamea cu o umbrela ca asa a vazut in desene :-s`
Mda si mie imi lipseste Jetix... veneam de la scoala in clasa a III a si navaleam direct in sufragerie pe acel canal si incepeam sa rad in timp ce mancam mar ras cu biscuiti . Inca de acum 1 an nu ma mai uit la desene animate decat ocazional, cand ma obliga fratele meu de 7 ani. Macar au mai ramas emisiuni ca TAPS : vantorii de fantome sau TopGear, poate si Man vs. Wild cu Bear Grylls unde NU mi se manipuleaza mintea de catre papitzoi penibili care,, unde este umbrela? ajutati-ma sa imi gasesc umbrela! '' ( care era langa el )
DaciaRomania întreabă: