Doamne, tu in loc sa fii atenta la emisiune, sa te cultivi si tu ca ai nevoie, te gandesti la numele tau. Pacat.
*astept sa ti se ia apararea din nou*
Stai linistit tipule are cine sa iti ia apararea si tie...
Nici măcar nu m-am uitat eu. Mi-a spus si mie cea care s-a uitat.
Eu am visat acum câteva zile ca eram in Franța. Acum 2-3 ani am fost in Belgia si am ajuns la Waterloo, care nu e chiar așa departe de Franța.
Dar ai fost in Lorena? Frateeee, ce ciudat suna.
Nu, nu am fost in tine si nici nu vreau!
Da...in mine. In localitate, nu in mine. Nici nu stiu cum ai putea intra.
dar pe tine cum te cheamă?
As putea intra in tine daca m-ai manca. In Franța nu am fost, de-apoi im Lorena.
Pe mine ma cheamă Ioana.
Daca ai fi acoperita cu ciocolata... poate.
Deci uite cate nume de useri stiu de la trivia.
Alexandra
Dragos
Bogdan
Ioana
Diana
Antonia
Ana
Tudor.
Mai trebuie...
In afara de mine, Ana, Tudor si Diana, care-i care?
A, da, mai stiu doua. Elena si Catalina.
Deci, "Doamne sa nu citească" Alexandra e AlisaEu, Dragos e Bestia98, Antonia e Zombilici, Bogdan e DogMX. Rei e Elena, cffc, cred ca e Catalina. Vaai, sa nu citească... Am dat de naiba.
Am putea sa il luam pe exile, ca tot vrea sa mearga cu cineva in Paris.
Cine e ala?
Tipu care a pus intrebarea asta http://www.tpu.ro/......parisului/
Ala? Mai bine mă duc singura. Sau va cuceri voi doi. Eu mă duc in Tokyo.
Dar, dar mereu mi-am dorit sa fiu ninja si sa alerg pe tavan. promitem ca nu cucerim nimic de data asta.
Eu sunt terorista, eu nu cuceresc, eu pun bombe, demolez clădiri si ucid.
Esti nebun? Sau esti si tu vreun fel de rasist?
E interesant Hitler, si istoria( de cand apare el)!
Cand zici localitate te referi la judet no? Avand in vedere mentionarea lui Hitler cel mai probabil a fost vorba de anexarea Alsaciei si Lorenei in reich in 1940.
history mod of : hmm Franta tara perversa trecusi ceva timp din 1940 ok hai ca vin *trage geamantanu de sub pat*
Îl aveai deja făcut? Hmmm... Esti fata sau băiat?
Mai luam pe cineva.
Baiat.
Aha, stai, ai scris "tara perversa"? De ce... Mie mi se pare o tara frumoasa cu o limba urata.
Probabil doar un sterotip http://www.telegraph.co.uk/......orld.html. pe de alta parte nu cred ca e chiar o limba urata, mai mult rusa mi se pare urata :))
Aaaah, da, îmi amintesc de Hitler și Lorena ca și cum ar fi fost ieri, de fapt chiar a fost ieri.
Mă plimbam cu jetpack-ul prin Paris Hilton și speram să întâlnesc un vierme de mătase doar ca să mă sperii de el.
Am ajuns la KFC și am fost cangur și m-am plimbat cu o mașină până am ajuns în explozie.
Mai apoia fructele din pahar au vrut să îmi facă felul dar am ripostat și le-am îngrășat pe toate cu portocala mea din chibrit și lumea a venit la mine să mă lovească cu plăcinte în față dar ei nu știau că eu sunt un șoarece mort și nu știau nici că eu nu exist.
Apropo, șoțul Lorenei îți va da un autograf, deci îți sugerez să-l aștepți acasă sau te voi pastilă în pisică când voi fi la piscină să te bat cu apă.
șoțul?
Prefer bătaia cu apa.
A adus cineva vorba de apă? Nu, de unde luxul ăsta? Avem doar acid cianhidric.
Si e periculos?
Stai putin deci pe la 9.40 cam asa. Nu se dadeau simularile?
Eu nu merg la simulări. In răspunsul ăla am uitat de cuvantul "nu" si de cuvantul "jumatate" dar cum am zis am corectat. Multe greşeli gramaticale mai fac de când m-am reapucat să dau răspunsuri d-astea lungi.
Păi e acid cianhidric deci normal că nu e periculos, e şi mai şi, e mortal.
Ia stai, tu cumva l-ai insultat pe Hitler? În cazul ăsta chiar nu e periculos, e foarte sănătos şi mai e şi bun la gust, ţi-l recomand cu bucurie!
Bea tu si dupa imi zici si mie cum a fost...
Probabil este vorba de cele două regiuni din NE Franței, Alsacia și Lorena, veșnic revendicate atât de Franța cât și de Germania.
PsihoSex întreabă:
Julyly2089 întreabă: