| ℓανιηια a întrebat:

M-am uitat vreo 2 minute la poza asta:http://www.copilul.ro/_files/articole/prajitura-cu-oreo. jpg si va intreb:Daca nu exista OREO, mai faceau profit astia cu inghetata lor cu oreo sau prajitura lor cu oreo?

15 răspunsuri:
| Lαrisα a răspuns:

Nu... stiu.

| Fernando9Torres a răspuns:

*Se gandasete*
Hmmmm......interesant!

| AtsukoKure a răspuns:

Nu.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Daca nu exista OREO faceau ei si dadeau un alt nume. OERO ar fi un nume bun.

*moment de gandire*

Ma duc sa distrug firma OREO sa le iau biscuitii sa imi fac firma OERO si sa scriu asta pe biscuitii lor. A, da, o sa o rog pe mami sa faca prajiturele si inghetata cu biscuitii mei happy

Un caine poate face astawinking

| Musique a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Și păreai atât de inocent... până să furi rața.

| CatelusaCuParulCret a răspuns (pentru Musique):

Adica pe leFunnyDuck? Era pentru fratele meu Zdreanta care era la pat (Stii ca a furat oul gainii si a fost blestemat de oul fierbinte) dar acum nu mai e. Si se caca peste tot stii? Si voiam sa ii aduc rata dar rata a vorbit cu gaina ca sa imi lase fratele in pace.

| pufuletziii a răspuns:

Nu cred. Oricum se vindea prajitura daca era buna.

| Λησηумσцѕ a răspuns:

Si daca exista sau nu, ei tot fac profit. Gasesc ei ceva oh go on

| Bogdanel97 a răspuns:

Poate dadea faliment si Milka. hmmm ce buna ii ciocolata Milka cu Oreo. happy
Oricum prima data cand am auzit de Oreo (nu am vazut reclamele la Oreo) am crezut ca sunt ceva tampoane noi... laughing Prajitura aia ii usor de facut. Faci o briosa o ornamentezi cu un tub de frisca si infigi in ea un biscuite Oreo. laughing Asa se face?

| ℓανιηια explică (pentru Bogdanel97):

Nu stiu eu doar am cautat prajitura cu OREO si mi s-a parut interesanta poza asta happy

| Bogdanel97 a răspuns (pentru ℓανιηια):

Fao si trimite-mi si mie prin Email o bucata. happy