anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-as angaja scafandru, la marina in brasov.se poate? ma puteti ajuta? se castiga multi bani?

Răspuns Câştigător
| ang3l a răspuns:

Sigur ca te ai putea angaja, dar ancearca la constanta, nu la brasov, nu stiu de ce scafandru la brasov, nu ma inspira, ne iei an ras dragalasule, oricum tu ancearca si la brasov, mai stii, poate reusesti.bafta oricum

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cu siguranţă după cum am citit într-un manual de istorie din Italia la o rubrică ( că nu-i pot spune altfel ) dedicată marelui Ştefan cel Mare unde se spunea că a rămas în istorie Grande pentru ca a fost un mare navigator. În Braşov sunt mulţi ostaşi de-ai lui aşa că aţi putea înfiinţa o marină călăreaţă. Sau dacă nu după modelul infanteriei marine o trupă de pedestrime marină cu trupe de scafandrii. Oare în Braşov există alcoolul necesar scufundării de antrenament la mare adâncime?

| Roby67 a răspuns:

Am auzit ca la statia de epurare au nevoie de scafandri, vezi daca mai sunt locuri libere happy

| eduardd a răspuns:

Aveai sanse mari de angajare daca faceai armata la vanatori de munte la Constantza

| ang3l a răspuns:

Scuza ma daca te am jignit cu ceva, am vazut ca m ai eliminat di lista de prieteni, e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te ai putea angaja scafandru, dar an constanta.galati.nu an brasov, la marina an brasov, ne iei an ras dragalasule.hmmmm,si mai vrei si bani multi, succes oricum. tu ancearca...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa renunti, mai bine parasutist in minele din Valea Jiului sau Pompier subacvatic, nu stiu daca se castiga multi bani dar ai medicamente free.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Divertis avea o poanta, ceva de genul asta. Erau din satul Satesti (nu mai stiu cum ii spunea) si pentru ca acolo nu era mare, sa se poata face puscasi marini, s-au facut puşcaşi pârâiaşi. Poti incerca.

| Grunwaldmantuitorul a răspuns:

Ai cistiga mai bine ca miner in key west FL,