| AndreeaDementa a întrebat:

Ma cheama Vasilica! Pe voi?

Răspuns Câştigător
| florentinf a răspuns:

Pe mine ma cheama Vaca Grasa Virginicul si vaca grasa virginica e sora-mea ( p.s. n-am sora ) laughing dar suntem rude oricum si frati-miu e Ion Creanga pe tata il cheama Super-spider Vasile Aaron Esteban Hurio RIcardo de La Monta la Sia La Mires
I

21 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Cremita, imi pare bine big grin

| Criiiiiiiis a răspuns:

Sincer, Cristina.

| PotcaPădurii a răspuns:

Eu sunt IAmTheSpider *porecla oficiala*
Pam, Pam, senzational! Stirea trebuie data la otv!

| AndutzaAndu a răspuns:

Oreo is my name.batting eyelashes

| RockaruL a răspuns:

...eu cred că eşti dementă...

| Lullly a răspuns:

Am uitat cum ma cheama...

| YumiSukinanda a răspuns:

Eu unt fata magica tata e batman si mama femeia puternica si fratemeu spider-man.

| Mary24 a răspuns:

Pe eu o cheama Mărie!

| xMary a răspuns:

Bulă

| TuningPhotoshopX a răspuns:

Mai stii faza aia cand Ty si Duse si-au luat masina si sisi zicea:
-Doar daca are 97 de ani si o cheama Vasilica!

Totul pentru Dans

| geoiulia a răspuns:

Pe mine ma cheama Vaca Grasa Verginica!@Florentinf e frate'meu nelegitimtongue

| florentinf a răspuns (pentru geoiulia):

laughing virginico te-am gasit laughing dupa 10 ani de cand ai disparut crying( aleluia amin laughing a dat Dumnezeu s-a te gasesclaughing tata e incrijorat de tine ( p.s. stra stra stra bunica a murit ieri

| geoiulia a răspuns (pentru florentinf):

Mi-ati oprit si mie coliva ma Verginicule?!

( p.s. mai sti ca bunica a inventat leapsa ca-i placea s-a ciupeasca oameni si pe urma s-a fuga? e... uite ca si acum face la fel chiar daca e in mormant aseara s-a dus la niste portari sa-i sperie si sa le ia coliva primita de la stra stra stra bunicul, concluzie : daca vrei coliva du-te-n cimitir la stra stra stra bunica si cere-i o portie ca ea sigur mai are de la portari in caz ca nu stiai e la regim si na-re nevoie de coliva asa ca t-ia pastrat si tie )

De unde scoti ma replicile astealaughing)?

Din Wc stau pe buda si scot sunete din fund care seamana cu cuvintele big grin a da uneori cand mananca fasole se mai intampla din cand in cand sa spun alfabetul din fund nu mai eu le scot din minte nu ma grezi nu-mi pasa... tu sti ca, stra stra stra bunica s-a intalnit cu stra stra stra bunicul in rai si bunicu' a dat s-o imbratiseze la care bunica a spus : stai! ai uitat? pana cand moartea ne va desparti! ai jurat la Biserica! in plus ce-s batrani? sunt aia de vaneaza scaune in tranvai

Mi-se pare ca te cunosc...ai. facebook? eu-s Florentin Shift

Eu sunt Fota Georgiana-Iulia pe fb.Ti-am trimis o cerere de prietenie pe facebook!:*

Esti comic rau:*:*laughingTi s-a mai spus nu>? Ia trimite-mi si mie id-ul tau pe privat daca vrei:*

Nu mi s-a mai spus... daca ma gandesc poate odata sau de doua ori din cauza bancurilor pe care le spuneam si fazele ciudate si amuzante pe care le scoateam din mine eu-s foarte serios si de aceea nu mi-se spune ca-s amuzant sunt amuzant doar cand m-a prostesc la scoala de exemplu cand vin profele si striga: Buna ziua! eu :noapte buna! ea: Florentin treci in banca eu : da doamna si incep s-a dansez ca scufita rosie pana la banca...dar nu-mi face nimic ca in ora eu-s cuminte si n-o deranjez happy fac misto de aproape toti profesori

si id-ul de mass e : dance_for_music@yahoo.com sau megamixt_ibitza@yahoo.com

| Făraş a răspuns:

Ee pe mine ma cheama tom-mac-bil-bob-constantin cojocaru pe soramea vacagrasa mihalelelelea finde mi deja vu jubeze yoana si suntem nascunti din parinti mihai andreea voincicescu si viorel muta nasul din loc wcli