Meh si eu am stat acasa toata saptamana. am luat mai multe absente ca intr-o saptamana de scoala normala.
Asteptam saptamana viitoare. Macar stim ca stam acasa si nu mergem la ferma.
Last edit: scoala*
Tu ce faci saptamana asta?
Păi...mă duc frumos în amfiteatru sau ce-i ăla, de obicei îi spun sală de plictiseală. Mă aşez în ultimul rând, că de, doar nu sunt 25-30 de rânduri, dacă nu mai multe. Ţip cât pot de tare, 83 de secunde (cronometrat), mă ridic şi plec. Noi n-avem şcoala altfel, doar e o săptămână plină de cursuri...sau cel puţin aşa ne-a picat nouă. Poţi să stai acasă dacă vrei, îţi trimit profii pe mail tot ce predau. Altă viaţă
Intr-un fel fain, intr-un fel naspa. Pe noi nu ne-a lasat azi sa stam in ultimul rand din amfiteatru (vorba ta, sau ce-i ala)...ca poate nu eram atenti sau asa ceva.
Eu eram oleaca bolnav, dar ii mai ok acuma, mai am ceva cu gatul.
Şi tu? Pe mine mă ustură gâtul de la atâtea sem-
atâta ţipat. da, ţipat.
Merg sa-mi vizitez duhovnicul.Da, dureaza toata saptamana, merg la spovedit.
Rugati-va sa nu dati la stiri de un alt caz de mucos care s-a decis sa se calugareasca.
Eu mi-am luat "liber" ca să dorm, şi ce fac?
Dormi?
Nu, aştept să intru în comă.
Mai bine dormi, totuşi. Coma e mereu nesigură.
De 10 minute râd întruna...
http://www.youtube.com/watch?v=PCvYYmVyR-k
Deja le-am mulţumit părinţilor mei că nu m-au obligat să mă uit la asemenea prostii când eram mic.
Nene, am 20 ani şi mă uit la chestiile astea? Sunt perfect normală deci.
Fiecare are slăbiciunile sale, indiferent cât de anormale par a fi la prima vedere.
11 ani, am vrut să spun.
Mare scofală...
Mai mult stau pe acasa decat la scoala.Ne ducem ca sa ne uitam unu la altu.De pilda azi si ieri am fost numa 4 copii din 22. Ce sa faci cu atatia.Asa ca ne-au sugerat sa iesim in curte si sa ne uitam ca prostii in gol.
Julyly2089 întreabă: