Sa iti schimbi capul. avem o gama larga:capul lui Iustinel1999, capul lui Bastet, capul lui IloveBastet, etc.
in curand:capul lui Kazimir
Pai dao pe gat cu zeama de varza
dupa iti aduc eu putina untura de marmota
sa vezi ce te scoala dupa boala
oare marmota are untura? O_o
Nu am nici un raspuns dar admir problema.nu stiu, incepe sa bei pana uiti despre ce vorbeai.stai,despre ce vorbeam?
Ia 2 tablete de Paracetamol sau de Aspirina deodata, cu o cantitate mare de apa plata.
Bea in continuare. Nu uita, cui pe cui se scoate!
Chiar ca toti iti raspund serios
In primul rand sa dormi putin , te trezesti si bei o cafea tare ( sau doua), la nevoie si un dus rece + daca ai analgezice la indemana nu strica unul. naspa senzatie... i kinda miss it.
1.Betivu` dracu...[] scuze vreau sa te ajut dar nu ma pot abtine! si 2.sare in cafea sau zeama de varza sau aspirina tatăăă
Mananca ceva gras, omleta de exemplu. Bea apa multa ca sa inlocuiesti lichidele pierdute, eu prefer cola. Pe langa astea ia si vreo 2 vitamine dormi o ora. Ar trebui sa te simti mai bine dupa asta.
Nu mai bea atat de mult, nici nu iti face bine la sanatate, ia niste paracetamol sau aspirina, si sa nu lasi stresul sa te afecteze.
Pai dc bei daca ai baut bea zeama de varza gheata pe cap si altele... apropo nu e bine sa bei ai griza alta data te rog eu frumos
Frate si pe mine ma doare de ma zapaceste...ma pus naiba de am baut aseara cu niste prieteni si acum a-mi explodeaza capatana si nu stiu ce naiba sa fac am ancercat toate prostiile care le spuneti aici si nimic nu da roade...
Julyly2089 întreabă: