Credeam ca numai eu am racit vara asta .
Eu am scapat de raceala, tu?
Nu chiar piciorul, unde am copcile(ce ciudat e cuvantul asta)
si eu mai fac din alea
La mine abia a inceput sa se instaleze ma doare tot corpul si am nasul infundat
cum sa racesti vara?! Iarna nici daca vreau nu racesc.si acum...
Auci,lasa ca o sa-ti treaca '
Mda, e cel mai naspa sa fii racit vara, toti afara si tu in casa cu 100 de duzini de servetele cu muci
Stiu dar ma doare ca naiba si nici nu vreau painkillers, yuck
stiu, e chiar cel mai naspa lucru
Nu poti face nimic sa nu te mai doara? niste pastile, ceva?
Pai painkillers sunt pastilele dar nu vreau sa le iau, daca iei o pastila pentru orice atunci dupa un timp nu isi mai fac efectul
Faza e ca toata iarna n-am racit, dar la inceput de vara am avut febra si dupa am racit .
Si acum dau sa racesc din nou.
Bea ceaiuri si ai grija
Eu? Ceaiuri?
Eu nu beau ceaiuri nici sa-mi iau bataie.
Si tu la fel .
De ce?
Ceaiurile sunt bune
Nu-mi plac.
Mi se par mie ca au un gust naspa.
Mai ales cele de musetel, galbenele etc.
Si eu am racit, cum puii mei nu stiu(
Este oarecum normal ...inghetata +apa rece + aer conditionat = raceala vara.
E mai naspa sa fii racit iarna, e frig, stai cu 100 de haine pe tine... Iti revii tu intr-o saptamana Pana atunci poti sa stai pe TPU.
Nu-mi place inghetata, o detest, o urasc, o dispretuiesc...ai inteles ideea
Apa rece am baut ca na,e vara
Aer conditionat decat putin, fiindca ma sufocam
As prefera iarna, acum e vara si iesim afara dar eu nu, ca sunt racita
Sper sa-mi revin, fiindca vine ziua mea si mai trebuie sa si plec la mare
Iarna niciodata nu racesc, numai vara (((((
Mie imi place cel de vanilie
Exact si eu la fel!(
La multi ani atunci si insanatosire grabnica
Am si eu alimente pe care le dispretuiesc cam tot asa cum dispretuiesti tu inghetata deci e okay
Acum depinde cum privesti lucrurile, iarna e altfel,e asa mai "lovely" cu toata atmosfera aceea de Craciun si de sarbatori, cu toate cadourile si cu starea aia de sarbatoare. Daca iti este frig mai bei o ciocolata calda, te imbraci mai bine, stai si tu acasa in plapumioara la caldura dar vara, meh, stai in caldura si transpiri.Intelegi tu ideea. Iarasi, imi place sa inot dar na, cand ma duc la piscina ma duc oarecum fortat, toata treaba cu piscina o vad precum o supa uriasa de oameni care stau sa fiarba in caldura... unii intra cu mizerie pe ei in bazine si altii fac si altceva acolo ______. Concluzia? Vara este scarboasa, singurul motiv pentru care o numesc okay este ca am vacanta.
Iarna ma enervez sa mor cand vad zapada de toate culorile (nu intreba) si "ciorofleasca" din aceea pe jos. (ciorofleáșcă, s.f. – Noroi subțire, mâzgă) Dezgustator. Iarna e nice dar numai atunci cand merg frumos pe o strada aranjata si ma uit prin vitrine sau pe la decoratiunile de pe strazi...
Totusi iarna nu imi place ca sunt obligat sa merg la scoala pe vremea aia. pff Adica ce naiba, afara ninge asa frumos si tu trebuie sa iesi din casa, sa-ti lasi ciocolata calda si plapumioara ca sa mergi la ora de mate ...De aceea e naspa. As prefera sa ma plimb sau sa stau acasa iarna, in niciun caz sa stau 7-8 ore plecat pe la scoala. E asa ANNOYING...
Concluzia? Daca ar fi vacanta mare pusa primavara atunci eu as fi cel mai fericit. Si da, realizez ca daca s-ar face scoala vara toti am fii cel mai probabil lesinati pe banci de la caldura...
Normal ca o sa-ti revii
) '' cand ma duc la piscina ma duc oarecum fortat, toata treaba cu piscina o vad precum o supa uriasa de oameni care stau sa fiarba in caldura... unii intra cu mizerie pe ei in bazine si altii fac si altceva acolo ______. '' Ai mare dreptate cu asta, mie nu-mi place deloc la piscina
La mine iarna cu scoala e altfel. Eu merg cu autobuzul la scoala fiindca e in cealalta parte a orasului. Si daca autobuzele nu merg din cauza zapezii, nici eu nu merg la scoala
Scoala vara? NO NO NO! SI-asa ma prajesc eu toata, vrei sa mor de tot?!
Concluzie: nu e bine sa racesti deloc
Mi-ai adus aminte de sarbatorile de iarna
"daca autobuzele nu merg din cauza zapezii, nici eu nu merg la scoala"
Pare destul de convenabil
Mi-aduc aminte ca eram intr-o iarna si era week-end, eu invatam la istorie fiindca aveam un test, terminasem linistita de invatat, seara la stiri ''Maine nu se face scoala'' si eu eram ''Why? Eu vreau la scoala '''. Si a tinut asa cam o saptamana, apoi inca vreo 3 zile fiindca trebuia dezapezire si toate cele Dar partea buna e ca m-am dat cu sania
SOOO SAD! Eu fac 5 minute pana la scoala pe jos deci... Nu prea am ce face decat sa ma duc si cand e zapada mare.
Bine de tine atunci. Este un lucru bun in orice pana la urma.
5 minute?
Dar e bine, nu pierzi orele
Oarecum da, ambii prieteni stau in partea de S a orasului, la vreo 30 de min de scoala...eu stau in N la 5 minute de scoala...nici macar nu pot sa vorbesc cu ei in drum spre casa. E bine ca ajung repede la scoala si ca daca se intampla sa uit ceva ma pot duce acasa intr-o pauza si sa ma intorc repede la ore.
Si mie mi-ar placea sa stau asa aproape, as putea dormi mai mult si as avea si eu mai mult timp sa ma pregatesc, adica nici de mancare n-aveam timp dimineata, la 7 fix trebuia sa plec fiindca statia era la 10 minute departare si autobuzul era si este foarte full dimineata si deci trebuia sa plec cat mai devreme ca sa apuc un loc.
Dar acum o sa am ore dupa-masa*naspa*, parca vad ca iar n-am timp de nimic, termin orele la 8 si ma intorc obosita, apoi dimineata teme si invatat, deci tot n-o sa am timp de nimic
Dar lasa, totul va fi bine
Hey! Eu sunt de dupa-masa deci sa nu aud comm-uri despre acest program. IL ADOR
Fii atenta...asa gandeam si eu ca tine mai demult ca e mai cool de dimineata dar chiar nu e.
Dimineata
Te trezesti de la cine stie ce ora...esti adormit de vai de tine, mananci ceva asa obligat de ai tai (pe mine nu ma lasau cu niciun chip sa plec la scoala fara sa mananc ceva si eu nu aveam niciun chef caci imi era somn) Te aranjezi pe ultima suta de metri si te duci la scoala. Incepi la 8. LA 8, iti dai seama, eu intr-o zi normala ma trezesc la 9. WTF
Dupa ajungi acasa in intervalul 14/16 (depinde de ce activitati mai ai) si mananci. Abia pe la 17 te apuci de teme sau ce mai ai tu (de invatat IDK)
Cand le termini? Cateodata stai si pana la 22 ca sa termini.
Bun si acum ce? Te culci iar ca maine sa te trezesti sa pleci din nou la scoala. Crede-ma, nu vrei asa ceva...
Uite cum vad eu lucrurile.
Dupa-masa...
Ma trezesc la 9... (stii deja ca fac tot ce pot din week-end si ca am memorie vizuala deci nu prea invat caci stiu lectiile pe de rost inca din clasa)
Stau, trag de timp, mai fac ce mai trebuie pana la 13...mananc si ma duc frumos la scoala. Seara, la 20 vin acasa frant, mananc iar si fac ce vreau pana la 1 noaptea, cam asa. Dimineata daca am teme ma trezesc mai devreme si le fac, daca nu atunci dorm cat vreau. Simple
Deci pentru unul ca mine este de 100 de ori mai bine dupa-masa, nu conteaza ca pierd toata ziua, cel putin sunt odihnit atunci cand trebuie sa ma concentrez.
Pai daca e s-o luam asa, da e mai bine dupa-masa
''Cand le termini? Cateodata stai si pana la 22 ca sa termini.''- Iti bati joc de mine? Eu cateodata stateam si pana la 1 noaptea ca sa termin temele si la 6 jumatate trebuia sa fiu fresh...
Acum sa inceapa scoala sa vad cum e, daca nu e bine, dau vina pe...pe...pe tine*n-as face asta*
Cert e ca mie nici programul de dimineata nu-mi place fiindca eram foarte obosita mai mereu. Ma culcam la 12 noaptea in zile mai bune, am trezeam ca naiba, la 3 ma itorceam de la scoala si aveam teme dar pur si simplu nu mai aveam putere sa tin ochii deschisi si ma culcam, dormeam pana la 6-7 si apoi scriam, deci groaznic intr-un cuvant
Sunt multe ore inutile... daca am scapa de unele dintre ele ar fi okay
Hopa in frigider
Frigiderul e la urgente...cica a fost sufocat de cineva
Sa te ia de ce imi faci asa ceva? de ce?!
Ce ai murit, nu ai murit ca nu avem bani de inmormantare :/
Saracul de tine, aproape ca imi e mila
Mh... aproape
Dragut din partea ta dar nu mersi, nu stiu pe unde ai fost
.
Nu fi rea sa ma judeci gresit
Sunt buzat, o sa ai tatoo pe picior
No thanks, i will get a tattoo some other time plus, I am really thinking of getting a tattoo or two pretty soon, have to talk with my parents first tho
Asa,
Peste 3 ani
Dupa ce parintii iti dau voie
Astept invitatia.
Ce 3 ani frate? imi trebuie numai semnatura si gata la 16 ani
Ah da,
CE ASTEPTI!?
Astept sa vina Halloween-ul Ca de la halloween pana la ziua mea nu e asa mult, ma gandesc sa cer un cadou in avans
Ziua mea e pe 29 Septembire.
Iti zic la multi ani de pe acum ca pana atunci sigur uit
Mersi.
Mersi, m-ai facut sa ma simt mai bine
Refuz!
Nu ai voie sa refuzi! te zic la unchiu!
Si ce imi face tata? imi zice si el sa iau si raman de nu iau niciun medicament
Take the damn painkillers!
F.ck you I don't want no painkillers nigga
Incearca sa nu te gandesti la durere.
Sa-ti spui in minte ca durerea nu exista.
Asta o sa-ti distraga atentia.
Damn, kids these days
M-as da cu skate-ul ca asa sigur uit
oare am voie sa ma dau cu skateboard-ul?
Ce face?
Auzi la ea, o doare piciorul si ea vrea sa se dea cu skateul.
Karima, hai sa-ti dau o veste proasta:
Ai nevoie de ambele picioare pentru skate.
Ori pe tine unul dintre el te doare.
Hai sa iti spun o poveste : eu ma dau cu skate-ul de ani de zile. Iar acum, hai sa o luam logic : eu nu ma dau cu skate-ul, cad si ma lovesc si ma duc la spital. Eu ma dau cu skate-ul, cad, si continui sa ma mai dau. Plus ca am fost lovita si mai grav, dar acum am uitat sa il intreb pe doctor daca am voie cu skate-ul.
.
Wladutz întreabă:
LaughingKarima întreabă:
Julyly2089 întreabă: