Erau cuplu ca ii mai vedeam ca se mozolesc cand au telefoanele descarcate sau cand nu au wifi.
Avea blugii aia stramti si rupti... ahh ca dadeam cu capu in masacu caposu de fapt
Certati? Mda... si eu cand ma cert cu cineva merg cu el intr-un local si stau pe facebook.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa te certi cu prietena ta in drum spre undeva? Se pare ca nu, altfel ti-ai fi dat seama cum sta treaba.
Bravo tie. Sa stii ca e mai interesant sa butonezi telefonul la intamplare si sa te prefaci ca esti foarte ocupat cu ceva important.
Asta am observat si eu.cand ies cu fetele sau cu prietenii in oras m-as simti dezonorat daca ar vorbi pe telefon sunt suficient de interesant cat sa ii/le fac sa nu scoata deloc telefonul.
probabil se plictiseau...sau poate vorbeau unul cu altul
S-a ales praful de lumea asta, ba
Da serios... cand intru in vorba cu o fata primul lucru ma intreaba "ai facebook? "
Killy tată, tu esti? Hmm... a trecut ceva vreme, ma ignorai intr-o vreme, banuiesc ca iti era dor de mine
duap, eu îs
şi ftw
doar nu-mi apăreau răspunsurile tale pe la întrebările altora şi era cam nasol că nu-mi prea dădeam seama despre ce discutaţi
Eu eram acel băiat, am fost la bere cu tine, bă ce faţă de cal borât care a băut bota ai .
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: