Ce frumos.
ma frige limba.
Aaaa, m-ai scos de la ignore? Ce fericire! \(^-^)/
Sunt unicat :'>
E facut de mine.
Trebuie sa insemne ceva anume? Sunt unicat si.
Aa.
Care-i logica sa fii poet, daca nimeni nu-ti intelege poeziile?
Acum intelegi?
Şi pe mine m-a dus interesul să-ţi dau acest răspuns.
DA NORMAL CĂ L-AM ALES CU SUFLET.
Sau nu, aşa îmi zâc prietenii doar că l-am scris cu doi de ''e'' mai ciudaţi.
CE NUME MIŞTO AI, MI-E CIUDĂ CĂ E MAI MIŞTO CA AL MEU
Ahh!
Daca stiam ca trebuie sa ne punem cu totii "AlphaPhiKeo", ca sa intrebam "Cat e ceasul?", m-as fi conformat imediat!
Sunt complet lipsita de bunsimt ca mi-am pus numele si varsta, macar in loc de ani, treceam cifra atomica a radiului, era ceva!
Intr--un cuvant, ai sa gasesti doua cratime.
Ia tu una.
[A-m] luat-o, dar cred ca stii ca nu o sa ai toata viata 21 de ani? (daca ai 21 :/ ) Ia-ti parantezele, am destule.
D'oh Am vazut ca ai 16 anisori. Nu trebuia sa fiu rea cu tine.
Corect, acum am aproape 23, dar pe mine o sa ma cheme toata viata Dorotheea, la fel cum pe tine te cheama in realitate: Ionut, Mihai sau George, NU L1feDRAIN.
Un "nume" pus "cu suflet" pe un site, are o enorma insemnatate.
Inseamna...NIMIC!
Nu ma cheama nimic din ce ai spus, iar nickname-ul asta il am peste toott!
(Gmail, Youtube, Steam si toate jocurile care le-am jucat acum 2 ani, vreo 10)
Si de fapt..ma numesc Victorio, dar daca mi-as alege singur intregul nume mi-l-as pune: Ruben Victoriano
Hmm, in japoneza?
Dwa :3
WoW, stii doar cuvantul asta? sau poate cat stiu eu turca?
Serios, stiu mai mult de 10 cuvinte
Aa...in japoneza? Nu, stiu mai multe decat stii tu in turca stiu si cateva in turca, dar nu stiu cum se scriu
Scriile si poate continuam vorba, hah ))
Cele din turca? Am zis ca nu stiu sa le scriu, iar in japo, pai stau ceva timp
De fapt, turcii scriu cu aceleasi litere ca si noi doar ca sub unele au virgulita, iar " I " mare in alfabet ei nu au, iar japoneza. hmm. japonezaa.
De fapt, turcii scriu cu aceleasi litere ca si noi doar ca sub unele au virgulita, iar " I " mare in alfabet ei nu au, iar japoneza. hmm.
Ce tot se strnguleaza site-ul asta!? Un raspuns sa apara, te chinui 10 ore!
Ce sa faci, salarii mici, de ce sa lucreze prea bine la site
Mde.
Ai trecut prin toate...
Numai cand n-am putut sa trec pe langa.
Mie tot mi-au mai multumit oameni.
Foarte frumos.
Mai degraba necesar in orice mutare.Lipseste punctul de sprijin.Fac eu rost si de asta...
Succes.
Salut, L1feDRAIN.
Modificat în "Kyılε" (numele original fiind "Kyle"), acest nume îmi oferea înainte o stare de satisfacție, deoarece mă simțeam în largul meu, ca o epavă încă plutind pe apa tulbure. Acum, însă, acest nume mă caracterizează cel mai bine, făcând abstract de la toate sentimentele cuprinse de umbra nopții, ca o insectă cuprinsă de pânza păianjenului.
Numai bine!
Rade ea sau nu, pe tine nu trebuie sa te intereseze.
Nimic, mi l-am pus pe asta numai ca sa fie mai usor de tinut minte decat cel pe care il aveam inainte.
Pe mine m-ar interesa cat de original ar fi, nu de memoria slaba a altora. hmm
Cand vezi asta inseamna ca a fost generat prin Facebook, dar se poate schimba pe profil la setari. nu ca are lipsa de imaginatie! funda
Sa fi fost creat si cu cont p0rno, eu cer definirea nickname-ului.
Jake vine de la Jake Long din Dragonul american ( iubeam serialu' ) și XDD de la nimic.
Julyly2089 întreabă: