| Lisiele a întrebat:

Ma gandeam,lumea e rea,totul in jurul nostru se prabuseste,ganduri nu mai avem,nimic de facut nu mai avem,asa ca hai sa dam fiecare o petrecere,sa urlam,sa tipam,sa ne "simtem" bine,nu-i mai bine decat sa ne gandim la sinucidere?
(am scris asta pentru ca e deplasat si enervant sa citesc continuu intrebari de sinucidere si sa vad cum lumea isi ocupa timp pretios din viata gandindu-se la sinucidere cu sau fara durere)
Aruncati in mine cu rosii si oua daca vreti, oricum vreau sa fac o omleta.

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu poti sa stii ce e in sufletul unui om cand e deznadajduit, trist, apasat sau mai stiu eu cum si il impinge gandul asta.e usor sa spui ca doamne ce aveti fratilor etc etc dar numai cand ajungi intr-un impas mare iti dai seama cum e sa fii foarte deznadajduit.Nu zic de mine, ca nu am cancer si nu mi-a murit nimeni, zic asa in general.E super greu sa fii in pielea unui astfel de om deznadajduit.Chiar teologii vorbesc despre deznadejde, e un lucru foarte rau, o stare foarte rea, amagitoare si te poate pune la pamant intr-o clipa...

Aa, si vezi ca ouale nu prea merg seara(noaptea)laughing Incearca niste pepene verde.laughing

2 răspunsuri:
| DrMundo a răspuns:

Imi place cum gandesti, dar pacat ca nu toata lumea gandeste ca tine, daca vei vrea sa fii presedinte te voi vota

Răspuns utilizator avertizat