| iBubble a întrebat:

Ma gandesc la un nume de baiat. Cine il ghiceste primul = Fundoaiee'hee hee

Răspuns Câştigător
| Vampă a răspuns:

Cristisad (my excrying)

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Gogu?

Apache
| Apache a răspuns:

@Geanina ...vacagrasa verginica rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor. am facut criza de ras rolling on the floor rolling on the floor

| Sconcsiş a răspuns:

Semafor

| cristi202 a răspuns:

Ce intrebare! Din miile de nume, vrei sa iti zicem ce nume iti trece prin cap. Nu stiu acel nume, dar procentual, lucrurile stau cam asa: 65% sunt sanse sa fie numele iubitului, 20%, al unui prieten drag sau frate, 10% sa fie numele tatalui, al cuiva din neamul tau, sau a unui coleg, iar 5% sa fie doar o simpla cunostiinta. Mai rar (poate sub 1 la mie) te gindesti la o persoana necunoscuta

| pwp a răspuns:

Damonlove struck?

| Doddel a răspuns:

Fernandoo

| madia a răspuns:

Romeo... Fanstastik.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Fernando? Sau perversa de pe Târgu Ocna.

| Annitu a răspuns:

Flavy:-s

| remusbb a răspuns:

Remus, andrei, alex, alin, gogu, cristi, ionut, sebastian,
nicu, catalin, valentin, laurentiu, robert, claudiu, liviu, mircea, sergiu, madalin, valb, marius, iulian, george
eu am scris cele mai multe numewinking funda
ca ma dor degetele sad

| Deni7 a răspuns:

Dan love struck

| RobYnRobYn a răspuns:

Vlad, Marius, Andrei, Alexander, George, Iulian, Gabi, Alex, Vlăduţ, Codruţ, Mihai, Silviu, dragos, ovidiu, marian, andreas, crist(cristian) macar unu e bun

| Lora a răspuns:

Alexandru

| x3SweetPoison a răspuns:

Mihai, Radu, Claudiu, Cosmin, Bogdan, Victor.

| cretudaniel99 a răspuns:

Gigel, marcel, cornel, daniel, vladut, gabi, marius, marian, costel, costi, alex, alexandru, cristi, dragos, mihai, ionut, darius, marian, marin, daniel, danut, costinel, ionel, vlad, mirel, cristian, constantin, marius, alexandru, dani, gabriel, plz fundoaie si scuze daca s-au mai repetat

| Meryem027 a răspuns:

Paraschiv laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| fluturas_8397 a răspuns:

Mitica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costicla rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristi:*