Ce variantă? A, B sau C?
Stai, ce?
Ai zis sa aleg o varianta...,, O varianta'' e o varianta. Ce vrei mai mult?))
Mă refeream... Știi ce, nu contează
Okay, okay...
Nu te supara, sweety, Kill iubeste toate fiintele umane (sunt si exceptii), inclusiv pe tine.
*imbratisare*
O varianta da
Cum o zis Einstein odata. :,, nu''. )))))))))))))))
Ce "nu"?
Eee...Lasă.Mi-e lene să scriu
O varianta sau, practic, logic, ar fi Z-Q-B-A-B Nu stiu alfabetul, da rade de mine, si daca aleg z, ultima litera, nimeni nu ar mai numara daca da sau nu.
Nu mai pot la 7, vrei la 9?
Hopa...
Nu te judec, man. Da' trebuie' sa te convertesti in dudism daca mai vrei sa stai cu noi pe skype, k?
) nu frate, m-o schimbat Diana... acum ea e cu astea BA! IA STAI PUTIN...
Hristi- 6 litere
Hristi rimeaza cu Hristos
Hristos- 7 litere
6+7= 13
1+3=4
4= patru
Patru are 5 litere
4+5=9
Noua.
Vulpea cu noua cozi.
Naruto
Naruto- 6 litere.
Sase- 4 litere
6+4= 10
10:3= 3.3333333333333
3+3+3+3+3+3+3+3+3+3+3+3= 33!
33- ultimul grad masonic + ca un triunghi are 3 laturi!
HRISTI ILLUMINATI CONFIRMAT
Croampa spune te iubesc doar sa primeasca funda, creca-i singuru care afirma ca o iubeste pe asta :L
Îmi place enorm de mult avatarul tău!
Lol, prima oara cand aud asta de la cineva. Zau? Mersi oricum. Si mie al tau
Avem gusturi bune la alegerea avatarelor, no?
De acord. Add?
Dacă eşti băiat, te cer şi în căsătorie. Nu pot lăsa să îmi scape cineva care are gusturi rafinate.
=]] Ma ceri si in casatorie? Si eu ce baiat as mai fii? Subliniez baiat.
DESTINUL:3
Trebuia să vină şi ziua când treci de la stadiul de băiat la bărbat aşezat la casa sa. Accepţi să te căsătoreşti cu mine şi să distrugem împreună Konoha, chiar şi Lumea Shinobilor?
Va veni si ziua aia, Madara-San. Se rezolva, tata, cucerim si lumea intreaga de vrei.
De fapt, sunt Madara-Sama pentru că sunt fată. Dacă suntem 2 Madara suntem de neînvins! Cu tine alături, o să fie o plăcere să distrug Forţa Shinobilor Aliate.
'Sama' da. Nu'mi venea in minte sama, ci doar san. Deci te bagi. Si eu ma bag. Aliatul meu de-o viata esti tu
Elly55 întreabă:
Radioactive23 întreabă:
Julyly2089 întreabă: