1. Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
2. In Caz de Al III-lea Razboi Mondial femeile ar primi pusti iar barbatii pustoaice!
3. Ma uit la luna... te vad pe tine ma uit la soare te vad pe tine ma uit in departare te vad pe tine DA` da-te dracu din fata mea odata!
4. m-am gandit la statusu` asta toata ziua
5. Pe usa scria? femei?, si cand am intrat erau numai WC-uri?
6. cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi
7. imi e dor de tine de caldura ta in zilele cand ma culcam cu tine draga mea pijama
8. un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind!
9. un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind!
10. Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu o sa mai fie nevoie.
12. dnd mie` rau nu mai pot cad jos din picioare mor aoleo ma ia cu lesin, deseara dau party la mine acasa cine vine?
13. Daca nu sunt la coada la paine cautati`ma la oua.
14. Orice prost poate şti. Scopul este să inţelegi.
15. M-am trezit LUNI si m-am gandit MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala, dar cand am vazut JOI ca vine ziua de VINERI m-am gandit ce sa caut SAMBATA la scoala cand DUMINICA e zi libera! Atentie: respectati programu'!
Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta "
Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza. Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.
mult prea fina, intre fete sunt regina.se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate"
, mori dupa ea, are... are cu ce, are dintre toate fetele, are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
fara Lycra si solar, asta e bronzul natural, Si special pentru tine, DA TU, cea care te uiti la mine, Sunt mUlt Mai BuNA sI MUlT maI frumoasa cA TINe
Am corpul de felina, privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa
N-ai ce spune, spun pe bune, mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai, priveste cat mai poti"
StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine, ca si mie imi convine
Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!
"Dar n-are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss … dar acum eu sunt. ce`a cu telefonul inkiss
Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare :X:X""
Vezi tu scumpo. o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele. dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
Sper sa te ajute. Fundita?
Foaie verde de bihor DND sau vrei IGNORE?
Ma doare-n paisphe ca nu vreti sa vb cu moi
Feritiva sa nu va cada ceva in cap ca fac eu curat
Foaie verde, solzi de peste, uite prostu cum citeste!
Ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri
D! N! D, ma dau cu sania in congelator…
Dus…. peste 7 mari, 7 tari, 7 ape, 7 continente, 7 munti, 7 dealuri, 7 campii, 7 movile, 7 crevase, 7 lacuri, 7 izvoare, 7 pajisti, 7 orase, 7 cartiere,
7 blocuri, unde nici buzz-urile nu ajung…
DND! Ma cert cu pixul [ statusuri la misto ]
La început totul era perfect, apoi Dumnezeu a creat femeia…
Da, stiu ca sunt prost, dar când ma uit în jur prind curaj…
DND! Vorbesc cu Elodia
Opriti planeta!…Vreau sa cobor!
În caz de al III-lea razboi mondial femeile ar primi pusti, iar barbatii pustoaice!
Draga esti de milioane…ia 50. 000 si du-te …
Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii …. altora!
Astazi am aflat ce e Iubirea …. mâine afli tu ce-i despartirea!
Ce par frumos ai … pacat ca îti iese din nas!
Eu iubesc femeile… Dintr-o femeie am iesit si ma întorc în mai multe :X
Zi si noapte te visez, sa stii ca te iubesc, ba chiar te doresc, ho ma ca glumesc
Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc… "
" Cred ca imi place ceva… dar nu stiu sigur ce?! "
Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare!
" Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa… "
Nu te deranja... sa ma deranjezi...
" Unde’i unu nu-i putere la butoiu plin cu bere…. Unde’s doi puterea creste si butoiu se goleste… "
» " Munca este un izvor de sanatate, deci sa lucreze cei bolnavi… "
" Bai baieti ca sa fiti ca mine nu puteti, asa ca mai incolo ca sunteti niste boschetzi! "
" De ce incerci sa imi downloadezi statusul? Te crezi blonda? HA! L-am downloadat eu inaintea ta! "
" Te mai astept o zi sau poate doua si daca vii ma fac ca ploua… "
" Te-am intalnit in cimitir, aveai pe piept un trandafir, din ochi iesea un viermisor, aveai in spate un topor! "
" Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu! "
" Mare e gradina ta doamne, si mereu isi muta gardul! "
» " Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste… "
foaie verde puisor, tu dai BUZZ, eu dau ignor!
Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti capra! Mai stai o data...
Uita-te la el ce face si lasa-ma draq in pache!
Echipa TPU REVIVE te roagă să nu mai scrii „fundă„ la sfârșitul intrebării. Oamenii nu trebuie sa raspundă pentru fundițe. Așa că te rog să nu mai scrii așa.
Mulțumesc in numele întregii echipe
1.ma uit la stele sunt frumoase, ma uit la luna e frumoasa, ma uit la tine...ma ingrozesc
2. dnd... epilez gaina pe picioare
3.am ganduri interzise, dar mie imi sunt permise;))
4. avatarul meu e cel mai tare nici macar poza n-are
5.de la criza asta nici avatar nu mai am
6.dnd...plecat cu capra la pizzerie7. dnd... epilez proteza lu bunicu
7. vrei sa vorbesti cu mine? un leu.
8.ma intreaba cineva :iti place azur? iar eu zic:nce azur? nu se zice aur? ca mie aurul imi place!:))
daca vrei mai multe scrie pe google www.9biz.ro.papa:);)
JOK! Scrie-mi o litera din alfabet... iar sarcina din
dreptul literei alese va
trebui so indeplinesti!
: A – imi faci un cadou
B – ma inviti la cinema
C – ne plimbam o ora undeva
D – un coment la status
E – imi dai o floare
F – pui poza mea la tine pe glavnaia ( 72 ore )
G – imi scrii ca ma iubesti in fiecare zi ( osaptamina)
H – imi dai o inbalatura
I – imi dai numarul tau de telefon
J – scrii 5 comentarii la primele 5 poze din profil
K – pui un coment la poza mea de profil
L – imi faci cunostinta cu cel mai bun/a prieten/a
M – sa iesi in scara sau in lift si sa-ti faci o pozain lingerie, apoi sa-mi trimeti poza
N – pui poza mea la tine in profil timp de o saptamana
O – un comentariu la status
P – imi reincarci contul cu 10 lei
Q – faci un video despre mine
R – plecam impreuna la discoteca
S – nici o insarcinare
T – scrii o declaratie de dr