OMG! OMG! OMG!
nu iesi please! o sa ma sinucid daca paraserti si-*suddenly stops*Giastin Bibar a lansat o noua melodie! OMG!*pleaca sa asculte Giastin Bibar*
Prin penibilitatea comicurilor tale si talentul inascut da a scrie a la messenger ti-ai format singur personalitatea pe site. probabil nu te place nimeni deoarece copiezi si il imiti pe cracker. cretaker. whateva` si incepi sa scrii "smecherejte". oricum iti trebuie creier pentru a face trolling de calitate (ma refer la mistourile fine) ceea ce tie iti lipseste.
ps. nu cred ca o sa-ti ducem lipsa
Te rog frumos nu te lua dupa toti idiotii, mie chiar imi plac comicele tale, nu parasi site-ul tocmai acum cand esti in lista mea de prieteni...plz
@czupy: you're funny girl
*ia pe toată lumea-n brațe*
Nu uitați să aduceți pizza și muzicăăăăăăă
Hey! WTF?
Nu stiu despre ce este vorba, dar nu cred ca trebuie sa incetezi sa mai faci ce iti place doar pentru ca altii nu sunt de acord cu tine :O
Wake the f*** up! Nu asculta de unul si de altul ca nu o sa-ti aduca nimic bun in viata asta, fa ce crezi tu ca este mai bine pentru tine Si daca fac caterinca de tine, ce? Daca ar trebui sa ascult orice prost care zice ceva rau despre mine, ce ar insemna? Sa nu mai dorm noaptea? Nu trebui sa-ti pese in asa hal incat sa iei o decizie asa de drastica!
Enjoy who u are
@Muflă daca sunt asa de funny, sunt invitata la petrecere? nu de alta dar mie pofta de pizza rau.
Guys, guys, toată lumea e invitată, trebuie' să sărbătorim ce polonicu meu
@Kazimir: lol atunci o să fiu tipa cu pariurile *își pune ochelarii de soare*
@Muflă, *Rage-Mood OFF*
*Party-Mood ON*
Ok niggaz, beer from Mother Jungle for everyone!
P. S. : 100 de lei pe sinucidere prin spânzurare!
Tudorrrre, nu uita sa-ti updatezi tumblr-ul frate: http://tudorrrr.tumblr.com/
mai pune de pe TPU niste comicuri pe'acolo.
Vin si eu la petrecere!
Distractie si eu o sa aduc artificii si o racheta ca sa-l lansam pe iustinel...
YaY!
@ mufla cu siguranta vin si eu, o sa ne rupem in figuri*lol*
@bastet despre ce melodia de-a lui giastin bibar vb?
@l3ul estiin culmea fericirii! bv!
@iustinel o sa jelim mult plecarea ta
deci ne vedem la party
bye!
vlad_4949 întreabă:
bubiko_8310 întreabă: