Verisor de verisoara. Nu exista grad, cel putin nu ca ruda. O urma de sange asemanator poate curge prin vene la amandoi, dar nu sunteti neamuri. Va puteti casatori.
Da, esti, intr-o mica masura.Cred ca gradul al treilea.
Dar nu sunt sigura...mai bine iti intrebi parintii, ei sigur stiu. Varul meu are niste veri in bulgaria, si sunt verisoara cu ei.
Dar mai bine intreba-ti parintii.Si depinde si ce grad de rudenie ai tu cu varul tau. Poate fi primar, secundar...si asta conteaza.
Daca sunteti toti veri pentru ca tatal/mama vostru/voastra sunt frati intre ei, atunci sunteti de gradul 1. Daca tatal tau si tatal verisorului tau sunt frati, iar mama verisorului tau e sora cu mama celuilalt baiat, nu sunteti de niciun grad.
Sper ca ai inteles
Daca tu cu varul tau sunteti rude prin mamele/tatii vostri, iar varul varului tau prin cealalta persoana, nu sunteti!
Daca tu cu varul tau sunteti prin mama/tata, iar varul varului tau prin acelasi prin care sunteti tu cu varul tau rude, atunci si cu varul varului tau sunteti.
Stai nu am zis ca imi place sau ceva de genu` a fost doar o curiozitate varul meu e de al doilea iar varul lui e primar...
maria2762 întreabă:
Julyly2089 întreabă: