Hei, vorbești de parcă ai fi pe moarte și moartea mai vrea o dată. Mai dăi-o o dată și apoi întoarce-te la viață frate. Serios ne-ar lipsi la toți umorul tău.
Poate că nu-ți cauți prietenii unde trebuie, iar dacă încerci să agăți puștoaice... ce să zic.
Oricum cred că treci printr-o fază proastă pe care, cu umor, sunt convinsă că o să o depășești imediat ce-ți vei stabili un obiectiv în viață.
Sa incepi sa-ti faci prieteni reali, trebuie' sa ai activitati ce implica oameni; fa ceea ce iti place. teatru, biblioteca, un meci de fotbal, tenis..si intra in vorba cu oamenii si ii faci pentru inceput amici si cu timpul ii selectezi.
Cu iubirea e mai dificil pentru ca sufletul nostru ramane vesnic tanar si daca inima ta pofteste ceva mult mai tanar, atunci trebuie sa ai ce sa-i oferi(asta e parerea mea), dar nu vei avea parte de dragoste. Mi s-a intamplat recent, am fost pentru o interventie la spital si mi-am spus varsta cu un an mai mica si am ramas foarte uimita; cred ca aici mi se opreste varsta sufletului meu.
:)
N-ar trebui sa dau eu sfaturi, pentru ca http://www.youtube.com/watch?v=Wm19jMyBXxA dar na, e TPU...
Atasamentul creeaza durere. Nu plange dupa ce nu ai, gandeste-te cat de greu ti-ar fi sa pierzi ceva ce ai avut. Si gandeste-te ca nu poti fi fericit tot timpul, ar fi indecent :)
Si... o ai pe sora-ta aia mica;)
Neah tu esti ok, o mica problemade gandire rezolvabila, pai daca ai schimbat orasul si tot de cozonac cu rahat iti merge, poate e nevoie sa schimbi tara?! cand iei salariul cumpara un bilet de autocar pana in Portugalia si sa mai ai acolo 100-200 de euro de mancare. cand te uiti pe fereastra si ti se pare frumos, nu gandi de 2 ori si coboara- mai rau decat acum deja nu se mai poate - deci va fi mai bine
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: