Mie toti colegii imi zic ca sunt ciudat.
Daca nu esti precum celelalte uscaturi din aceasta generatie, daca nu te gandesti la toate prostiile pamantului atunci mai mult ca sigur cei din jur te vor considera ciudat.
Da, esti ciudat pentru ca esti diferit de restul acelor copii care sunt vai de ei...
Asa cum a zis si Anonima, in ziua de azi "Ciudat este un compliment".
De ce te fac ceilalti ciudat? Pentru ca sunt frustrati ca nu pot sa ajunga la nivelul tau. Ei sunt plini de vicii, fac fel si fel de prostii si te numesc ciudat pentru ca nu faci si tu prostii la fel ca restul lumii.
Doar parerea mea...
Ne mai auzim.
Ciudat e un compliment
Mie mi se spune des
Dar tu esti un ciudat adorabil
Toti de-aici suntem ciudati
Pentru mine ciudat nu exista...si nu dezvolt, daca mi-ai urmarit activitatea pe acest site, ai observat ca am oferit oarecare "explicatii" legate de normal/ciudat (dar nu cred ca ai stat sa-mi vezi postarile, asa ca sorry, nu vreau sa stau din nou sa explic...n-am energia necesara) [bineinteles, nu vreau sa se inteleaga ca am si dreptate cand spun ca nu exista "ciudatul", asta e pur si simplu parerea mea]
Toți suntem ciudai pentru ca nu prea există normalitate. Adică fiecare e ciudat și normal în felul lui.
Stau in pat aseara am fost la bar si am venit acasa la 1 dupa am mers pe plaja noaptea, si am venit acasa am mai stat pe TPU si m-am culcat la 3.
Pentru ca, mai bine stai pe TPU decat sa dormi, da. Inteleapta decizie. Adica si eu fac la fel, dar eu sunt insomniaca asa ca eu am scuza.
Pai si pentru mine e asa dar unora nu le place asta.
Si ce? Sa te doara in cot parerea mea...
Chiar ca, Killly nu-mi pasa de parerea ta, poti sa te duci si sa nu mai vii.
...
Karima are dreptate, toti sunttem c iudati pe tlivia amuzante!
Si poate si cu probleme la capsor
Ca mine care cred ca am o tulburare obsesiv compulsiva
Pt ca:
1. Esti ciudat!
2. Postezi la sectiunea asta (ca noi toti)
3. Ti-ai pus poza aia la profil...
Sper ca te-am lamurit*
*Bye*
E draguta poza . Esti nou pe aici?
AAAAAAA! De ce toata lumea ma pune la modul masculin?!?!?!?!?!? Sunt fata! Si da. Sunt din 9 Iulie aici pe TPU... Pe sectiunea asta... De ieri, cand am aflat de ea.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: