Bă, e talentat, dar nu exagerat de talentat , vorba lui mhn24, talentos
Acum să nu îmi spuneți că faceți scandal p-aci că a câștigat Țuțu. Asta e, îl apreciez pentru că are talent, dar asta nu înseamnă că sunt înnebunită
I-am dat şi eu like pe Facebooki,dar,sincer, după mine, Cosmin Agache e Dumnezeu pe Pământ.
Am găsit Facebucul lui Bastet și observ că e fan Adrian Țuțu.I loooooove this daaay?
Dintre iustin ianau si babalaul ala de adrian, iustin era Dumnezeu pe langa el. multe fete obsedate de "tipi buni" au votat.
sa le *** in gura (daca as avea cu ce). dupa mine iustin ar fi castigat pe langa pampalaul ala care numai de cantat nu canta...nici "repăr" nu e
e un căcat. căcat am zis.
Welcome to Romania, people! Dacă ăla are talent la cântat, eu sunt popă. Tot ce am vazut eu că a făcut, e că a spus o poezie, o lăcrimat oleacă și și-a plâns de milă... Plus că a și facut limba română de râs la interviuri.
Adirain asta e noul Justin Bieber pe TPU. La fel de urat, la fel de netalentat...
Sincer eu nu prea cred ca merita sa castige pentru nu este nu stiu ce talent, dar daca asta au votat oamenii...
Nu merita sa castige. Daca nu zicea ca mama si tatal lui sunt morti nu castiga. A castigat pentru ca au votat de mila.Ca el locuieste cu bunicii sai si e tare sarac. Iustin merita.
@DimmAscultaDimmuInCasti daca sunt asa de buni aia de ce nu sau inscris? Poate castigau concursu de sup*
L7L întreabă: