| Clannad a întrebat:

Ma uit la primele mele intrebari si remarc cat de patetica sunt cu scrisul ala de mancatoare de litere, si fata gramaticala laughing
voi cum erati cand ati ajuns pe site?

Mi se pare o porcarie, cand lumea zice ca era mai bine TPU cum era inainte. Sunt aici de 2 ani si niciodata pe cand sunt pe TPU nu am mai ras cum rad acum, nu ma mai satur de raspunsurile, comicurile, obiceiurie voastre big grin.Asa ca vreau sa va multumesc din tot sufletul ca ma faceti sa rad in fiecare zi :X

Va iubesc:*
Cred ca daca nu apareau Cretaker, Mufle, Bastet...mhn24 etc, in curand plecam si eu de pe site, deci era PLICTISITOR! Intram numai de dragul de-a posta intrebari.

Inca odata VA IUBESC:X

Răspuns Câştigător
| Bya132 a răspuns:

TPU mi-a schimbat viața. Am avut ocazia să întâlnesc persoane deosebite, cazuri speciale, am ajutat, am fost ajutată, mi se părea plicticos, ca și tine, @Cretaker,@ Muflă, @Bastet,@mhn24 au schimbat TPU în bine! Am fost cu toți împreună, ne-am unit, ne-am dorit și uite, mai ști și tu Clannad, câtă zarvă era pe TPU, dorea categoria comicuri. Suntem o comunitate adevărată. Păcat că unii ne strică.

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

La inceput intram mai rar.si stateam la t/a!
...acum intru mai des si stau la t/a laughing

| Kazimir a răspuns:

Eu cand am venit pe site inca mancam prajiturele de la milka... acum manac ciocolata industriala!
TPU changed my life, thank you TPU!

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

La inceput doar mi se falfaia.Acum de-a dreptul mi se rupe!

Răspuns utilizator avertizat
| SaintJimmy a răspuns:

TPU mi-a schimbat și mie viața. Aici am găsit utilizatori cu bun simț, care dădeau mereu răspunsuri științific argumentate, care conțineau toate informațiile ce-ți erau necesare, cu sfaturi demne de urmat. TPU e un site strălucit și genial.
...

Srsly?
NAAAHHHH I'm just screwin' with ya.

| BastetReloaded a răspuns:

My story:ummm...la inceput,Bastet, subsemnata, chiar vroia sa ajute pe cineva.nici n-am folosit contul' vreo 2 luni bune. dupa care am inceput sa ajut. dupa care,ceva s-a sticat in mine si am ajuns aici, la T/A, unde am ramas sa-mi pierd timpu' cu gratie.

@Bya132

vai,chiar m-ai facut sa plang.

| Loome a răspuns:

Pai, eu nu puneam litere mici, mari, skry4m may tareh ca oricine, umpleam categoria de conversatii, urmaream in fiecare zi cate raspunsuri posteaza brigaela...
Si dupa un timp, in care am ales sa nu imi dau id'ul sau ceva legat de propria persoana, mi-am facut un cont nou. Loome. M-am mutat pe T/A cand Cretaker a postat prima parte din TPU The Movie 1. De fapt, am fost una din putinii care au vazut intrebarea lui in intrebarile noi, de pe prima pagina. Am dat sa raspund, dar am preferat sa tac. La partea a 4a sau a 5a, am raspuns printre primii. Apoi m-am pus pe treaba: contul nou l`am facut in a 3a zi de Craciun, iar ideea mi-a venit in ajun, cand Cretaker a scos ultima parte. Then, dupa cateva zile in care toti intrebau cine sunt, m`am gandit sa ma "dublez" in TPU TM2. Am desenat contul vechi, cel din aprilie 2009. I-am scris si numele, dar a ramas bine pastrat acolo. Desi inca sper sa nu fiu descoperita, existra 6 cifre si 5 litere care ma pot da de gol...
Ma rog, deja am deviat subiectul... dar e cul sa renunti la anonimat si apoi, in vremuri grele [urmarile TPU revive] sa te intorci in el. Si sa faci slalom in 3 conturi, pe 3 browsere diferite. E ceva ciudat. Acum, ma gandesc sa ii cer lu Catalin sa imi suspende vechiul cont...

| Sოﺁℓε a răspuns:

Pfaaaa
pai aveam o gramatica de puneai mainile la ochi (inca mai mananc litere si acum)dar atunci eram al nabii de analfabeta laughing
o sa revin cu o intrebare tampita pe care am postat-o (sa o gasesc).

| Sოﺁℓε a răspuns:

Am revenit :)) uite :http://www.tpu.ro/......-sa-scriu/
citez :sa-mi spuna cineva pas cu pas ce sa scriu am incercat si zice ca is pre ceva cu i si nu stiu va rog help"
cum naiba sa fi pre ceva cu i :))
cu siguranta eram analfabeta rau de tot

| AnaEindragostita a răspuns:

Aveam limbaj de mess laughingfunda

| Vulvatron a răspuns:

Cand am venit aici prima data puneam si eu la sfarsit dupa ce dadeam raspunsul "funda?" rolling on the floor))

| n3xt a răspuns:

Deci eram un puşti de 12 ani fără ceva luni care se credea amuzant că avea la un răspuns doi de amuzanţi. Aveam un username de rahat (thelol), eram serios, ajutam lumea, nu-mi prea păsa de TPU (nu intram prea des), categoria mea preferată era muzică (nu T/A), singurele ocazii când foloseam limbaj colorat era când o înjuram pe NoReligion (dmess) etc. etc.

Eram, pe scurt, un user obişnuit cu poza jucătorului de fotbal favorit la avatar...

Vezi tu, să fiu sconcs ăsta pe care îl vezi astăzi e... diferit!
Mă simt mult mai bine aşa... big grin

| Dmesss a răspuns:

Si eu va iubesc! Va ador!

Întrebări similare