Am rezistat pana la sfarsit
Siner, nu prea stiu cum sa reactionez la asa ceva...
Sunt mai mult ceva de genul
Ce a facut o melodie amarata din lumea asta. La valoarea Deliei sa scoti o melodie cu un mesaj ca ala...mi-ar fi si rusine.
Felicitari daca ai rezistat pana la sfarsit.
Merci Am rezistat dar nu as mai incerca...
Eu nici 5 secunde
de-asta fetele de 11-12 ani au atatea idei despre iubire si ajung niste depresive
Locuiesti in Vaslui mamica?
Nu,din fericire
In continuare urmeaza hituri ca :
-Da, mama, nu mai sunt virgina.
-Da, mama, sunt gravida
-Da, mama, sunt pe centura
Auditie placuta
De cand am vazut asta, nu mai aud nici ce gandesc. Asa cancer n-am mai intalnit. (nu, n-am nevoie de operatie in Afganistan)
Si stai oleaca, tu esti fata?
Imi pare rau .
Si mie!(
Macar idee clipului e buna Glumeam.
Lasand gluma la o parte, sincera sa fiu imi este SILA de unele copile din ziua de azi, nu le zice nimeni sa nu asculte melodia dar sa ajungi sa faci si chestii din astea e aiurea.
Le mai vad si pe alea de 10-12 ani pe facebook " da mama, sunt beata pentru ca altfel nu il pot uita! ", si stau asa ca proasta si ma ce dracu nu poti sa uiti?! Ursuletul de plus?! Sandwichul?! Zici ca are Teddy alcool!
Toata lumea a sarit pe Delia : "Vai Delia, vezi ce ai facut? ". Ea e artista scoate melodii si isi ia banii, educatia acestor fiinte care habar nu au ce gust are berea, dar na ele sunt bete ca nu il pot uita, ar fi trebuit realizata mai atent de care parinti. Dupa ii vezi ca plang ca vine fisa la 17 ani gravida si la 18 deja preda lectii pe A2.
Poate sunt cam dura in exprimare, dar este parerea mea.
Mai era un videoclip cu vreo 7 pripase de 10 ani care na erau si ele bete de la Teddy si s-au filmat si l-au pus si pe facebook, ca na doar e la moda.
Dar asta e noua generatie, imi e mila de va urma in tara asta in legatura cu "betivele" astea de 10-12 ani.
Cauta pe wattpad carti scrise de fetiscane de 12 ani. O sa te crucesti.
Imi imaginez. Daca ar stii parintii lor ce fac ele in timp ce ei isi rup spatele la munca. Pacat de inocenta si puritatea pe care trebuiau sa o aiba la acesta varsta.
De unde sa se imbete ma rog? Stiu ca Tedi nu are alcool.
Ma contrazice cineva?
Nu se sinucide nimeni, doar unele celule ale sitemului imunitar, care sunt prea batrane si si-au facut deja treaba.
Deci...
1. Fata e nebuna
2. Versurile sunt scrise de un idiot sau o idioata
3. Melodia e acceptabila
4. Fata are o voce groaznica! Are nevoie urdenta de psiholog muzical!
Poate ca versurile sunt scrise de cineva beat .
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: