E bine sa ne straduim sa scriem cat mai corect, dar nu are nici un sens sa iti pierzi vremea vanand micile scapari ale altora. Sunt aici oameni care au nevoie de raspunsuri la intrebari, nu de ore de gramatica.
Asta e chiar buná. Baieti, lasati certurile si concentrati-vá peárerile contradictorii si opiniile asupra IDEILOR nu asupra scrieri lor.
@Bent0108 esti de putin timp, si daca ai analiza mai bine @Harciog este foarte valoros pentru acest site.Eu te cred, esti nou, vrei sa iesi in evidentá, dar certurile si intepaturile in fata tuturor nu prea te ridicá in slavi.Conceptiile, sfaturile si chiar glumele fac din tine un adevarat exemplu.Sa nu ma intelegi gresit, nu iau apararea nimanui. mie imi esti chiar simpatic, dar cateodatá ai prea multá ironie la unele intrebari unde nu este necesará. Un sfat prietenesc.
@Harciog, credeam ca ai trecut de mult de faza asta.si tipul pe TPU te-a calit destul in a evita conflicte gratuite.
Va salut.
Da, o sa fii vazut mult mai bine.Greselile de gramatica NU sunt scuzabile.Acesta e si motivul pentru care n-ai primit raspuns pana acum.Ai fost perceput ca o persoana inculta si neserioasa.Deci inceteaza sa te lamentezi si pune mana pe un dictionar. N-are importanta cand ai terminat scoala.
1. Tu, aici, ai facut exact ce criticai in acea intrebare... te-ai ferit de realitate. De ce nu ai spus cine e acel utilizator? Sa stie si lumea despre ce vorbesti...Trebuia sa vin si sa spun ca eu sunt? Cand ai ceva de comentat la adresa cuiva, comenteaza. Da nume, da tot...
2. Spune-mi si mie, te rog, cu cine de aici m-am distrat eu "in privat" pe seama diverselor tipuri de greseli, ca eu nu imi amintesc...in ultima vreme am scapari de memorie destul de grave, din cate observ. Si te-as ruga sa spui si cum anume ai aflat de acele ipotetice discutii...
3. Sunt de foarte putin timp pe site, dar din intrebarile si raspunsurile mai vechi pe care le-am citit si din spusele unora cu mai multa vechime, am ajuns la concluzia ca dintr-un site cu un nivel intelectual destul de ridicat, TPU.ro a ajuns un fel de...si aici ma abtin. Care-s cauzele? "Infiltrarea" copiilor de 10-11 ani, a cocalarilor si manelistilor, agramatii care posteaza intrebari/raspunsuri, etc...Asa ca gramatica si coerenta in exprimare nu sunt niste aspecte importante, ci foarte importante, draga domnule harciog...(imi place la nebunie cum suna).
4. Cat despre problema atragerii atentiei celor care comit greseli... ce ai vrea sa fac? Sa inchid ochii la toate tampeniile scrise pe aici? Nu cred ca rezolv mare lucru ironizandu-i pe cei care gresesc, in sensul ca nu cred ca ei vor lua aminte si se vor corecta, dar macar le mai tai "elanul creator"(sper). Poate daca ar fi mai multi cei care i-ar taxa sistematic pe semianalfabetii ce zburda pe aici in voie, am avea un site mai curat.
5. Eu nu m-am certat cu tine, tu te-ai certat cu mine. Eu doar am raspuns jignirilor tale, aducand si argumente.
6. Nu stiu ce varsta ai, dar sper ca nu te-ai suparat daca te-am si te tutuit/tutuiesc. Si asta nu o spun cu ironie.
Domnule bent ai perfecta dreptate dar nu te umfla in pene caci vreau sa pun capat conflictului.Pe viitor daca vrei sa-mi raspunzi, de bine, daca nu si mai bine dar te rog cit mai scurt si cuprinzator la intrebare...Anonimule stiu extrem de bine cine esti si oricite nemultumiri ai avea in ce ma priveste eu n-am nimic cu tine atita tot ca nu-mi va placea niciodata ce scrii.Ca om corespunzi...
Bai da si mai corespundit aistui siteu.santet di spariet bai. da nu putet sa voi sa raspundit normal la o intrebari ca ori ii proasta ori ii scurta.bai filozofilor cari nu va plasi plecat bai dacilisa.si tot v-a dat mari gramatisi atata? santet vai di c. tu vostru ca sa nu zac a nostru.
Mda nu stiu daca ai vazut dar majoritatea persoanelor "tari" dupa net sunt in realitate doar niste...ma abtin... nu-i lua in seama toti gresim e ceva normal mai ales daca te grabesti si chestii din astea. si la urma urmei cu ce il deranjeaza pe el ca faci tu anumite greseli?
anonim_4396 întreabă:
ursuletu88 întreabă:
Julyly2089 întreabă: